Alpha Fin: Προβλέψεις για ΙΑΣΩ, ΙΑΤΡ, ΕΥΡΟΜ

Τις προβλέψεις της για τα αποτελέσματα α' τριμήνου των Ιασώ, Euromedica και Ιατρικού καταθέτει η Alpha Finance σε ξεχωριστές της εκθέσεις για τις τρεις εταιρίες υγείας.

Alpha Fin: Προβλέψεις για ΙΑΣΩ, ΙΑΤΡ, ΕΥΡΟΜ
Τις προβλέψεις της για τα αποτελέσματα α' τριμήνου των Ιασώ, Euromedica και Ιατρικού καταθέτει η Alpha Finance σε ξεχωριστές της εκθέσεις για τις τρεις εταιρίες.

Ειδικότερα, η χρηματιστηριακή εκτιμά ότι το Ιασώ θα εμφανίσει ένα ακόμη ισχυρό τρίμηνο, με τα EBITDA να διαμορφώνονται στα 12,4 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 4,3%, με τις πωλήσεις να ενισχύονται κατά 8% στα 46 εκατ. ευρώ. Παράλληλα, περιμένει υποχώρηση των καθαρών κερδών κατά 7,4% στα 6,6 εκατ. ευρώ λόγω αυξημένων χρηματοοικονομικών δαπανών και φορολόγησης.

Η Alpha Finance διατηρεί τιμή-στόχο στα 11,36 ευρώ με σύσταση "neutral".

Για το Ιατρικό Αθηνών, η χρηματιστηριακή προβλέπει καθαρά κέρδη 6,7 εκατ. ευρώ με αύξηση 14,9% σε ετήσια βάση, με πτώση των ΕΒΙΤDΑ κατά 14,3% στα 13,6 εκατ. ευρώ και έσοδα 80,5 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 3,3%. Διατηρεί σύσταση "neutral" με στόχο τα 3,74 ευρώ.

Για τη Euromedica, η Alpha Finance σημειώνει ότι αναμένεται να εμφανίσει ισχυρά έσοδα και αδύναμα καθαρά κέρδη. Ειδικότερα, προβλέπει αύξηση των εσόδων κατά 15,7% στα 56,5 εκατ. ευρώ, αύξηση των ΕΒΙΤDΑ κατά 14,3% στα 10,1 εκατ. ευρώ και ζημιές 11,4 εκατ. ευρώ λόγω της υποχώρησης της μετοχής του Ιασώ στο εν λόγω διάστημα.

Η χρηματιστηριακή δίνει τιμή-στόχο στα 12,5 ευρώ με σύσταση "outperform".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v