Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΧΑ: Ικτίνος, Κορδελού και Ζήνων στον FT 80

Αλλαγές στους δείκτες του ΧΑ προκαλεί η μεταφορά των Έδραση, Χατζηιωάννου, Σάνυο και Μαϊλης στην κατηγορία Ειδικών Χαρακτηριστικών. Νέες συμμετοχές από Sciens, Ικτίνο, Κορδελού, Ζήνων

ΧΑ: Ικτίνος, Κορδελού και Ζήνων στον FT 80
Συνέπεια της μεταφοράς από την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2008 των μετοχών "ΕΔΡΑΣΗ - ΨΑΛΙΔΑΣ (ΚΟ)", "ΧΑΤΖΗΪΩΑΝΟΥ (ΚΟ)", "ΣΑΝΥΟ ΕΛΛΑΣ (ΚΟ)" και "ΜΑΪΛΗΣ Μ.Ι. (ΚΟ)" στην κατηγορία Χαμηλής Διασποράς, Εμπορευσιμότητας και Ειδικών Χαρακτηριστικών του Χ.Α. οι μετοχές αφαιρούνται από τη σύνθεση των Δεικτών στους οποίους συμμετέχουν.

Πιο συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες αλλαγές:

ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ Χ.Α.

Η μετοχή "ΜΑΪΛΗΣ Μ.Ι. (ΚΟ)" αφαιρείται από τη σύνθεση του Δείκτη και αντικαθίσταται από την μετοχή "SCIENS ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ (ΚΟ)" με στάθμιση 100%.

ΔΕΙΚΤΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΕΙΚΤΗ Χ.Α.
Η μετοχή "ΜΑΪΛΗΣ Μ.Ι. (ΚΟ)" αφαιρείται από τη σύνθεση του Δείκτη και αντικαθίσταται από την μετοχή "SCIENS ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ (ΚΟ)" με στάθμιση 100%.

FTSE/X.A. International
Η μετοχή "ΜΑΪΛΗΣ Μ.Ι. (ΚΟ)" αφαιρείται από τη σύνθεση του Δείκτη χωρίς την αντικατάσταση της από άλλη μετοχή.

FTSE/X.A. SmallCap 80
Οι μετοχές "ΕΔΡΑΣΗ - ΨΑΛΙΔΑΣ (ΚΟ)", "ΧΑΤΖΗΪΩΑΝΟΥ (ΚΟ)" και "ΣΑΝΥΟ ΕΛΛΑΣ (ΚΟ)" αφαιρούνται από τη σύνθεση του Δείκτη και αντικαθίστανται από τις μετοχές "ΙΚΤΙΝΟΣ ΕΛΛΑΣ (ΚΟ)" με στάθμιση 40%, "ΚΟΡΔΕΛΟΥ Χ. ΑΦΟΙ (ΚΑ)" με στάθμιση 20% και "ΖΗΝΩΝ (ΚΟ)" με στάθμιση 100%.

FTSE/X.A. 140
Οι μετοχές "ΕΔΡΑΣΗ - ΨΑΛΙΔΑΣ (ΚΟ)", "ΧΑΤΖΗΪΩΑΝΟΥ (ΚΟ)", "ΣΑΝΥΟ ΕΛΛΑΣ (ΚΟ)" και "ΜΑΪΛΗΣ Μ.Ι. (ΚΟ)" αφαιρούνται από τη σύνθεση του Δείκτη και αντικαθίστανται από τις μετοχές "ΙΚΤΙΝΟΣ ΕΛΛΑΣ (ΚΟ)" με στάθμιση 40%, "ΚΟΡΔΕΛΟΥ Χ. ΑΦΟΙ (ΚΑ)" με στάθμιση 20% και "ΖΗΝΩΝ (ΚΟ)" με στάθμιση 100%.

FTSE/Χ.Α. Κατασκευές & Υλικά
Η μετοχή "ΕΔΡΑΣΗ - ΨΑΛΙΔΑΣ (ΚΟ)" αφαιρείται από τη σύνθεση του Δείκτη και αντικαθίστανται από την μετοχή "ΙΚΤΙΝΟΣ ΕΛΛΑΣ (ΚΟ)" με στάθμιση 40%.

FTSE/Χ.Α. Προσωπικά & Οικιακά Προϊόντα
Οι μετοχές "ΧΑΤΖΗΪΩΑΝΟΥ (ΚΟ)" και "ΣΑΝΥΟ ΕΛΛΑΣ (ΚΟ)" αφαιρούνται από τη σύνθεση του Δείκτη χωρίς την αντικατάσταση τους από άλλες μετοχές.

FTSE/Χ.Α. Πρώτες Ύλες
Η μετοχή "ΚΟΡΔΕΛΟΥ Χ. ΑΦΟΙ (ΚΑ)" εισέρχεται στη σύνθεση του Δείκτη συνέπεια της συμμετοχής της στον Δείκτη FTSE/Χ.Α. 140.

FTSE/Χ.Α. Βιομηχανικά Προϊόντα & Υπηρεσίες
Η μετοχή "ΜΑΪΛΗΣ Μ.Ι. (ΚΟ)" αφαιρείται από τη σύνθεση του Δείκτη και αντικαθίστανται από την μετοχή "ΖΗΝΩΝ (ΚΟ)" με στάθμιση 100%.

Οι αλλαγές θα πραγματοποιηθούν πριν την έναρξη των συναλλαγών της συνεδρίασης της Δευτέρας 27 Οκτωβρίου 2008.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v