Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αλλαγές στη σύνθεση των δεικτών FTSE/ASE

Αλλαγές στη σύνθεση των δεικτών FTSE/ASE αποφάσισε σύμφωνα με πληροφορίες του euro2day.gr πριν από λίγο η αρμόδια επιτροπή, οι οποίες, πιθανότατα, θα ισχύσουν από τις αρχές Νοεμβρίου.

Αλλαγές στη σύνθεση των δεικτών FTSE/ASE
Αλλαγές στη σύνθεση των δεικτών FTSE/ASE αποφάσισε σήμερα κατά την εξαμηνιαία αναθεώρηση η αρμόδια επιτροπή, οι οποίες θα ισχύουν μετά το κλείσιμο της τελευταίας συνεδρίασης του Νοεμβρίου 2003, δηλαδή τη Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2003.

Ειδικότερα, από τον FTSE/ASE 20 διαγράφεται η μετοχή του Αλουμινίου της Ελλάδος και τη θέση της παίρνει η μετοχή των ΚΑΕ.

Παράλληλα δημιουργείται μία reserve list τίτλων, η οποία θα περιλαμβάνει μετοχές που θα χρησιμοποηθούν σε περίπτωση έκτακτης αλλαγής.

Πρόκειται για τις εταιρίες Γερμανός, Hyatt, ΕΥΔΑΠ, Μπάμπης Βωβός και Ακτωρ.

Στον δείκτη FTSE/ASE 40, εισέρχεται η μετοχή του Αλουμινίου της Ελλάδος η οποία παίρνει την θέση των ΚΑΕ, που μεταφέρθηκαν στο FTSE/ASE20.

Στον FTSE/ASE 80 εισέρχονται οι μετοχές Νεοχημική, Autohellas, Newsphone Hellas, Ελτον Χημικά, Alfa Alfa Συμμετοχών, ΑΛΤΕ και Lannet και αποχωρούν οι Μπαλάφας, Γρηγόρης Μικρογεύματα, Ελληνική Υφαντουργία, Betanet, MLS Πληροφορική και Lantec.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v