Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΧΑ: Πράσινο φως στη συγχώνευση Eurobank - ΕΠΑΝΑ

To ενημερωτικό δελτίο της EFG Eurobank - Ergasias για την αύξηση του μετοχικού λόγω συγχώνευσης με απορρόφηση της εταιρίας ”Επενδύσεις Αναπτύξεως ενέκρινε στη σημερινή του συνεδρίαση το δ.σ. του ΧΑ.ααα

ΧΑ: Πράσινο φως στη συγχώνευση Eurobank - ΕΠΑΝΑ
To ενημερωτικό δελτίο της EFG Eurobank - Ergasias για την αύξηση του μετοχικού λόγω συγχώνευσης με απορρόφηση της εταιρίας ”Επενδύσεις Αναπτύξεως ενέκρινε στη σημερινή του συνεδρίαση το δ.σ. του ΧΑ.

Σύμφωνα με το ενημερωτικό δελτίο που εγκρίθηκε η EFG Eurobank - Ergasias προβαίνει σε αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου εκδίδοντας 2.537.249 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές ονομαστικής αξίας ευρώ 2,95 τις οποίες θα λάβουν οι μέτοχοι (πλην μετόχου ΤΡΑΠΕΖΑ EFG EUROBANK ERGASIAS A.E.) της απορροφώμενης ”ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ Α.Ε.” (6,4 παλαιές μετοχές θα ανταλλαγούν με 1 νέα μετοχή).

Οι μέτοχοι της απορροφώσας εταιρίας ”TΡΑΠΕΖΑ EFG EUROBANK ERGASIAS A.E.” (πλην μετόχου ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ Α.Ε. και μετά την ακύρωση των ιδίων μετοχών που κατέχει η απορροφώσα) θα διατηρήσουν τον αριθμό των μετοχών που κατέχουν (314.550.885 κοινές ονομαστικές μετοχές) με νέα ονομαστική αξία ευρώ 2,95.

Επίσης, το Δ.Σ. του Χ.Α. ενέκρινε κατά τη σημερινή του συνεδρίαση:

* την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 1.278.274 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών που προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών και κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων της εταιρίας ”FORTHnet A.E.” υπέρ της TELECOME ITALIA INTERNATIONAL N.V.

* την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 2.873.463 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών που προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών της εταιρίας ”ΠΕΡΣΕΥΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Α.Β.Ε.Ε.”

* την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 12.872.979 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας ”Ο. ΔΑΡΙΓΚ & Σ.Ι.Α. Α.Β.Ν.Ε.” που προέκυψαν από μετατροπή 51.063 Ομολογιών του Μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου.

* την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση 440 κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας ”ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε.” που προέκυψαν από μετατροπή ισάριθμων ομολογιών.

* την επαναφορά, από αύριο 7-11-2003, των μετοχών της εταιρίας ”Ο ΚΕΚΡΟΨ Α.Ε.” από την ειδική κατηγορία διαπραγμάτευσης ”Χαμηλής Παραγωγικής Δραστηριότητας” σε κανονικό καθεστώς διαπραγμάτευσης και την ένταξή τους στο χρονισμό της 3ωρης συνεχούς διαπραγμάτευσης, σύμφωνα με την απόφαση 96/2003.

Παράλληλα, το Δ.Σ ενημερώθηκε για την ακύρωση και διαγραφή 2.088.749 ιδίων, κοινών ονομαστικών μετοχών της ”ΤΡΑΠΕΖΑ EFG EUROBANK ERGASIAS A.E.”, καθώς και για το πληροφοριακό σημείωμα της εταιρίας ”ΑSPIS BANK A.E.” για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου λόγω συγχώνευσης με απορρόφηση της εταιρίας ”ΑΣΠΙΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ.”

Τέλος το Δ.Σ. καθόρισε την 13/11/2003 ως ημερομηνία έναρξης ειδικής διαπραγμάτευσης επί των κοινών μετοχών της εισηγμένης εταιρείας Ελληνικές Ιχθυοκαλλιέργειες με Ειδικό Διαπραγματευτή την ”PROTON AXEΠEY”

Επίσης έγινε παρουσίαση στα μέλη του ΔΣ του 1ου σχεδίου κανονισμού ΧΑ του άρθρου 3 του ν.3152/2003.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v