Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ε.Κ: Πρόστιμο €11.000 στην Κυριακίδης

Επιβολή προστίμου στην Κυριακίδης Μάρμαρα αλλά και ενημερωτικά δελτία για δημόσιες προτάσεις ενέκρινε το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά τη σημερινή του συνεδρίαση.

Ε.Κ: Πρόστιμο €11.000 στην Κυριακίδης

Επιβολή προστίμου στην Κυριακίδης Μάρμαρα αλλά και ενημερωτικά δελτία για δημόσιες προτάσεις ενέκρινε, μεταξύ άλλων, το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά τη σημερινή του συνεδρίαση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά την 500η/11.2.2009 συνεδρίασή του ενέκρινε:

• Το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου της εταιρίας «ΕΛΛΙΝΟΙΛ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ ΑΕ» για τη δημόσια προσφορά με αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της και την εισαγωγή των μετοχών της στο ΧΑ.

• Το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου της εταιρίας «HELLAS ONLINE ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΕ» για τη δημόσια προσφορά με αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της και την εισαγωγή των μετοχών της στο ΧΑ.

• Τη διαγραφή των μετοχών της εταιρίας «ΕΛΛΑΤΕΞ – ΣΥΝΘΕΤΙΚΑΙ ΙΝΕΣ ΑΕ» από το Χρηματιστήριο Αθηνών σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 17 του ν. 3371/2005.

• Tην επιβολή προστίμου ύψους € 11.000 στην εταιρία «FHL Η. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΜΑΡΜΑΡΑ-ΓΡΑΝΙΤΕΣ ΑΒΕΕ» διότι δεν εφάρμοσε πλήρως τις αρχές των Διεθνών Λογιστικών Προτύπων κατά τη δημοσίευση των ενδιάμεσων οικονομικών καταστάσεων που έληξαν στις 31.3.2006 και 30.6.2006.

Επίσης το Διοικητικό Συμβούλιο ενημερώθηκε:

α) για το περιεχόμενο του πληροφοριακού εγγράφου που αφορά στη συγχώνευση με απορρόφηση των εταιριών «OPENTEC ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΕ», και «COMPUTERBANK NETWORKING Βιομηχανική και Εμπορική ΑΕ» από την «PC SYSTEMS AE»

β) για το περιεχόμενο του πληροφοριακού εγγράφου που αφορά στη συγχώνευση με απορρόφηση των εταιριών «ΑΛΛΑΤΙΝΗ ΑΕ» και «ΕΛΒΙΠΕΤ ΑΕ» από την «ΥΙΟΙ Χ. ΚΑΤΣΕΛΗΣ ΑΒΕΕ».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v