Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αλλαγή κλάδου για 7 εισηγμένες

Την αλλαγή κλάδου για τις Cyclon, Notos Com, Λάνακαμ, Multirama, Ιονική Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις, Περσεύς και Κλαουδάτος αποφάσισε η Επιτροπή Ταξινόμησης του ΧΑΑ. Οι αλλαγές θα ισχύσουν από 20 Απριλίου.

Αλλαγή κλάδου για 7 εισηγμένες
Την αλλαγή κλάδου για 7 εισηγμένες εταιρίες αποφάσισε κατά τη συνεδρίαση της Πέμπτης, 11 Απριλίου, η Επιτροπή Ταξινόμησης των εισηγμένων εταιριών του ΧΑΑ. Οι αλλαγές θα ισχύσουν αμέσως μετά το κλείσιμο των εργασιών της συνεδρίασης της 19 Απριλίου.

Ειδικότερα, κλάδο θα αλλάξουν οι εταιρίες Cyclon Ελλάς (από ”Ελαστικά & Πλαστικά” σε ”Χονδρικό Εμπόριο”), Notos Com (από ”Εταιρίες Συμμετοχών & Παροχής Συμβουλών” σε ”Λιανικό Εμπόριο”), Λάνακαμ (από ”Κλωστουφαντουργία” σε ”Χονδρικό Εμπόριο”), Multirama (από ”Λιανικό Εμπόριο” σε ”Είδη Λύσεις Πληροφορικής”), Ιονική Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις (από ”Διαχείριση Ακίνητης Περιουσίας” σε ”Ξενοδοχεία και Λοιπά Καταλύματα”), Περσεύς προιόντα Ειδικής Διατροφής (από ”Σημαντικών Αλλαγών Δραστηριότητας” σε ”Τρόφιμα”) και Κλαουδάτος (από ”Σημαντικών Αλλαγών Δραστηριότητας” σε ”Λιανικό Εμπόριο”).

Επιπρόσθετα, το Δ.Σ. του ΧΑΑ, κατά τη συνεδρίαση της Πέμπτης, 11 Απριλίου, πήρε απόφαση για τις προϋποθέσεις και τα δικαιολογητικά για την έγκριση Ενημερωτικού Δελτίου και εισαγωγής συμπληρωματικής σειράς μετοχών κατασκευαστικών εταιριών που μετασχηματίζονται στο πλαίσιο εφαρμογής του ν. 2940/2001 στις περιπτώσεις αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου λόγω συγχώνευσης με απορρόφηση και λόγω εισφοράς κλάδου.

Τέλος, εγκρίθηκε n εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 68.392 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών από μετατροπή χρεογράφων της Τράπεζας Κύπρου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v