Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Τάση από το εξωτερικό-Midcaps στο επίκεντρο

Οι διεθνείς αγορές θα καθορίσουν τον τόνο της σημερινής συνεδρίασης, ενώ οι μετοχές της μεσαίας και μικρής κεφαλαιοποίησης αναμένεται να βρεθούν και πάλι στο επίκεντρο, όπως εκτιμούν οι αναλυτές.

ΑΧΕ: Τάση από το εξωτερικό-Midcaps στο επίκεντρο
Οι διεθνείς αγορές θα καθορίσουν τον τόνο της σημερινής συνεδρίασης, ενώ οι μετοχές της μεσαίας και μικρής κεφαλαιοποίησης αναμένεται να βρεθούν και πάλι στο επίκεντρο, όπως εκτιμούν οι αναλυτές. Πιο αναλυτικά:

Ελλείψει σημαντικών ειδήσεων, ο τόνος της σημερινής συνεδρίασης θα καθοριστεί από την πορεία των διεθνών χρηματιστηριακών αγορών, όπως εκτιμά η Marfin Analysis.

Συσσώρευση της αγοράς γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα, με τα midcaps στο επίκεντρο, αναμένει για τη σημερινή συνεδρίαση η Alpha Finance.

Άνοιγμα των ευρωπαϊκών αγορών από χαμηλότερο επίπεδο αναμένει για σήμερα η Proton Bank, με τη Σοφοκλέους να ακολουθεί την τάση των διεθνών αγορών.

Την Παρασκευή (24/4), όπως αναφέρει η Marfin Analysis, ο Γενικός Δείκτης έκλεισε με άνοδο της τάξης του 1,1%, καταγράφοντας εβδομαδιαίες απώλειες 2,4%, με το ενδιαφέρον των επενδυτών να στρέφεται κυρίως στις μετοχές της μεσαίας και μικρής κεφαλαιοποίησης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v