Alpha Finance: Τι βλέπει για αλλαγές σε FTSE-20

Την προϋπόθεση τρεις εταιρίες (Επιχειρήσεις Αττικής, Εθνική Ακινήτων και Τράπεζα Αττικής) να ξεπεράσουν σε κεφαλαιοποίηση την ΕΛΤΕΧ, προκειμένου η Folli Follie να περιληφθεί στον FTSE 20, επισημαίνει η Alpha Finance σε report της, εν όψει της εξαμηνιαίας αναθεώρησης των δεικτών FTSE. Οι τιμές- στόχοι για 19 εταιρίες που παρακολουθεί.

Alpha Finance: Τι βλέπει για αλλαγές σε FTSE-20
Τις ανακατατάξεις που θα επιφέρει η εξαμηνιαία αναθεώρηση των δεικτών του FTSE εξετάζει η Alpha Finance σε σχετικό της report.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα όσα επισημαίνει η χρηματιστηριακή, σε περίπτωση που οι Επιχειρήσεις Αττικής, η Εθνική Ακινήτων και η Τράπεζα Αττικής ξεπεράσουν την Ελληνική Τεχνοδομική σε κεφαλαιοποίηση με βάση τις τιμές κλεισίματος της 31ης Μαρτίου, η Folli Follie θα είναι η μόνη νέα συμμετέχουσα στον Δείκτη FTSE-20.

Όπως επισημαίνει η Alpha Finance στον δείκτη FTSE - 20 η ΕΛΤΕΧ πιθανότατα διατηρεί τη θέση της καθώς, σύμφωνα με τους υπολογισμούς της, κατατάσσεται στη θέση #28, με το όριο υποβάθμισης να είναι η θέση #31.

Σε αντίθετη και μόνο περίπτωση η Folli Follie θα μεταπηδήσει στον δείκτη υψηλής κεφαλαιοποίησης.

Εξάλλου, η Alpha Finance προβλέπει για το διευρυμένο δείγμα εταιριών που παρακολουθεί μέση αύξηση των κερδών ανά μετοχή κατά 12,6% το 2004.

Εξάλλου, από το χαρτοφυλάκιο των επιλεγμένων μετοχών που παρακολουθεί, δίδονται οι εξής τιμές-στόχοι: 7,9 ευρώ για τη μετοχή του Μυτιληναίου, 4,5 ευρώ για τη Μαΐλλης, 6,09 ευρώ για τη Μέτκα, 6 ευρώ για την Ελληνική Τεχνοδομική και 5,2 ευρώ για την ΕΠΑΤΤ.

Επίσης, θέτει ως τιμή-στόχο τα 8,5 ευρώ για τη Ρόκας, τα 5,1 ευρώ για τη Νοτος Com, τα 9,63 ευρώ για την Auto Hellas, τα 11,7 ευρώ για την Haytt, τα 7,76 ευρώ για την ΕΧΑΕ, τα 5,30 ευρώ για τη Σαράντης, τα 26,5 ευρώ για την Εθνική, τα 21,7 ευρώ για τη ΔΕΗ, τα 14,5 ευρώ για τον ΟΠΑΠ, τα 25,5 ευρώ για τη Γερμανός, τα 19 ευρώ για τη Βασιλόπουλος, τα 40 ευρώ για την Τιτάν τα 13,4 ευρώ για την CosmΟΤΕ και τα 21,5 ευρώ για την Coca-Cola 3Ε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v