Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΧΑ: Deadline ως 29/5 για το free float της HOL

Tο ΔΣ του ΧΑ, αποφάσισε να θέσει τις μετοχές της HOL στη κατηγορία Χαμηλής Διασποράς και Ειδικών Χαρακτηριστικών από 1/6/2009 εφόσον δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη διασπορά έως την 29/5/2009. Όλες οι αποφάσεις.  

ΧΑ: Deadline ως 29/5 για το free float της HOL
Tο Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών, λαμβάνοντας υπόψη την από 19/5/2009 ανακοίνωση της εταιρίας HELLAS ONLINE ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε., αποφάσισε να θέσει τις μετοχές της εταιρίας στη κατηγορία Χαμηλής Διασποράς και Ειδικών Χαρακτηριστικών από 1/6/2009 εφόσον δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη διασπορά έως την 29/5/2009.

Επιπλέον, το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη σημερινή του συνεδρίαση ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση:

- των 2.200.000 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ Α.Τ.Ε., που προέκυψαν από αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση υποχρεώσεων της εταιρίας με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων υπέρ πιστωτών της.

Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών ορίστηκε η 28η Μαΐου 2009.
των 351.567 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας CENTRIC ΠΟΛΥΜΕΣΑ Α.Ε., που προέκυψαν από μετατροπή 9 ομολογιών. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών ορίστηκε η 26η Μαΐου 2009.

Τέλος το Διοικητικό Συμβούλιο του ΧΑ κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, ενέκρινε την ανανέωση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών των εισηγμένων εταιριών MARFIN POPULAR BANK PUBLIC CO LTD και TΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε. από την εταιρία - Μέλος του ΧΑ ΕΘΝΙΚΗ Π & Κ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε..

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v