Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΧΑ: Από 23/7 στο ταμπλό η MIG Real Estate

Το διοικητικό συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη σημερινή του συνεδρίαση ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 12.340.000 κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας MIG REAL ESTATE ΑΕΕΑΠ.

ΧΑ: Από 23/7 στο ταμπλό η MIG Real Estate
Το διοικητικό συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη σημερινή του συνεδρίαση ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 12.340.000 κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας MIG REAL ESTATE ΑΕΕΑΠ, αφού διαπίστωσε την επάρκεια της διασποράς των μετοχών της.

Από τον συνολικό αριθμό μετοχών προς εισαγωγή, οι 2.500.000 τίτλοι διατέθηκαν στην πρόσφατη δημόσια προσφορά 8/7/2009 - 10/7/2009, προς 4 ευρώ ανά μετοχή, η οποία θα είναι και η τιμή έναρξης της διαπραγμάτευσης. Οι μετοχές της εταιρίας θα είναι διαπραγματεύσιμες στην κατηγορία μεσαίας και μικρής κεφαλαιοποίησης της αγοράς αξιών του Χ.Α. και πρώτη ημέρα διαπραγμάτευσης ορίστηκε η 23η Ιουλίου 2009.

Επίσης, το διοικητικό συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη σημερινή του συνεδρίαση ενημερώθηκε για:

- Την ισόποση αύξηση και μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας MLS Πληροφορική Α.Ε. και την επιστροφή του ποσού  0,05 ευρώ ανά μετοχή με καταβολή μετρητών στους μετόχους της. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των υφιστάμενων μετοχών με τελική ονομαστική αξία μετοχής  0,30 ευρώ και ως ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος επιστροφής κεφαλαίου ορίστηκε η 22α Ιουλίου 2009. Δικαιούχοι της επιστροφής κεφαλαίου είναι οι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του ΣΑΤ ως κάτοχοι των μετοχών κατά την 24η Ιουλίου 2009.

- Τη σύνταξη πληροφοριακού σημειώματος της εταιρίας Altec ΑΒΕΕ, σχετικά με την απόσχιση: α) του κλάδου "Παροχής ολοκληρωμένων λύσεων - Integration" και την εισφορά του στην κατά 100% θυγατρική της εταιρία Altec ολοκληρωμένα συστήματα πληροφορικής Α.Ε. και β) του κλάδου "Ανάπτυξης λογισμικού - software" και την εισφορά του στην κατά 100% θυγατρική της εταιρία Altec ανάπτυξη λογισμικού Α.Ε..

Τέλος, το διοικητικό συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη σημερινή του συνεδρίαση ενέκρινε την ανανέωση της ιδιότητας του ειδικού διαπραγματευτή επί των μετοχών της εισηγμένης εταιρίας Αλουμύλ βιομηχανία αλουμινίου Α.Ε. από την εταιρία - Μέλος του Χ.Α. ΒΕΤΑ ΑΧΕΠΕΥ.


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v