Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ένα νέο δυναμικό προϊόν από την ING Ελλάδος

Με το  νέο πρόγραμμα Ιατρική Φροντίδα Νέων, η ING προσφέρει ετήσιες διαγνωστικές εξετάσεις, επισκέψεις σε γιατρούς, ιατροφαρμακευτικά έξοδα, εκπτώσεις σε συγκεκριμένες παροχές καθώς και πολλά ακόμη επιπλέον προνόμια

Ένα νέο δυναμικό προϊόν από την ING Ελλάδος
Στην ΙΝG πιστεύουμε ότι οι νέοι ηλικίας από 18 έως 25 ετών διανύουν μια πολύ δημιουργική περίοδο της ζωής τους διότι θέτουν τις βάσεις για το μέλλον τους. Αυτή η περίοδος έχει ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις. Για την κάλυψη αυτών των αναγκών, η ΙΝG Eλλάδος δημιούργησε το ΙNG Young «Iατρική Φροντίδα Νέων», ένα σύγχρονο πρόγραμμα εξωνοσομειακής περίθαλψης, το οποίο δημιουργήθηκε για να καλύπτει τις ανάγκες των νέων ηλικίας από 18 έως και 25 ετών. Βασικό πλεονέκτημα του συγκεκριμένου προγράμματος είναι ότι το μηνιαίο κόστος διαμορφώνεται από 14 έως και 20 ευρώ.

Συγκεκριμένα με το πρόγραμμα Ιατρική Φροντίδα Νέων, η ING προσφέρει ετήσιες διαγνωστικές εξετάσεις, επισκέψεις σε γιατρούς, ιατροφαρμακευτικά έξοδα, εκπτώσεις σε συγκεκριμένες παροχές καθώς και πολλά ακόμη επιπλέον προνόμια.

Η ΙΝG, με μια απλή ενημερωτική συνάντηση με έναν από τους εξειδικευμένους Ασφαλιστικούς Συμβούλους της για το πρόγραμμα Ιατρικής Φροντίδας Νέων, δίνει τη δυνατότητα σε όλους να αποκτήσουν εντελώς ΔΩΡΕΑΝ 2 εισιτήρια στα VILLAGE CINEMAS ενώ με την αγορά του προγράμματος συμμετέχουν σε κλήρωση με απίθανα δώρα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v