Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Σε αρνητικό πεδίο η Σοφοκλέους

Σε αρνητικό πεδίο εκτιμούν οι αναλυτές πως θα ανοίξει σήμερα η Σοφοκλέους, λόγω των δυσμενών εξελίξεων στο εξωτερικό, ενώ στο επίκεντρο θα βρεθούν οι εταιρείες που ανακοινώνουν αποτελέσματα.

ΑΧΕ: Σε αρνητικό πεδίο η Σοφοκλέους
Σε αρνητικό πεδίο εκτιμούν οι αναλυτές πως θα ανοίξει σήμερα η Σοφοκλέους, λόγω των δυσμενών εξελίξεων στο εξωτερικό, ενώ στο επίκεντρο θα βρεθούν οι εταιρείες που ανακοινώνουν αποτελέσματα. Πιο αναλυτικά:

Εκτός από την πορεία των διεθνών αγορών και των ειδήσεων αναφορικά με την παγκόσμια οικονομία, ο τόνος των συνεδριάσεων αυτής της εβδομάδας θα καθοριστεί και από την ανακοίνωση αποτελεσμάτων τριμήνου διαφόρων εταιρειών, όπως η Εθνική, αναφέρει η Marfin Analysis.

Ανοιγμα των ευρωπαϊκών αγορών από χαμηλότερο επίπεδο αναμένει για σήμερα η Proton Bank, ενώ εκτιμά πως παρόμοιο θα είναι το ξεκίνημα και στη Σοφοκλέους.

Ανοιγμα της Σοφοκλέους σε αρνητικό πεδίο, λόγω των δυσμενών εξελίξεων στο εξωτερικό, αναμένει η Eurobank Sec, η οποία εκτιμά πως ο όγκος των συναλλαγών θα παραμείνει χαμηλός.

Την Παρασκευή ο Γενικός Δείκτης έκλεισε υψηλότερα κατά 0,8%, καταγράφοντας εβδομαδιαίες απώλειες 3,8%, με τον τζίρο να διαμορφώνεται στα 130 εκατ. ευρώ, αναφέρει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο