Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΧΑ: Πράσινο φως σε νέες μετοχές ΕΤΕ, Ελβιεμέκ

Στις 25 Οκτωβρίου στο ταμπλώ οι νέες μετοχές της Εθνικής από τη μετατροπή των ομολογιών. Πράσινο φως από το ΔΣ του ΧΑ σε νέες μετοχές Ελβιεμέκ, Τράπεζας Κύπρου.

ΧΑ: Πράσινο φως σε νέες μετοχές ΕΤΕ, Ελβιεμέκ
Στις 25 Οκτωβρίου στο ταμπλώ οι νέες μετοχές της Εθνικής από τη μετατροπή των ομολογιών. Πράσινο φως από το ΔΣ του ΧΑ σε νέες μετοχές Ελβιεμέκ, Τράπεζας Κύπρου.

Αναλυτικότερα, η Επιτροπή Εισαγωγών και Εταιρικών Πράξεων του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη σημερινή της συνεδρίαση ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των:

• 363.788 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας «ΕΛΒΙΕΜΕΚ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ – ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ – ΕΝΕΡΓΕΙΑ – ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ Α.Ε.», οι οποίες προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου με καταβολή μετρητών υπέρ των παλαιών μετόχων. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών ορίστηκε η 26η Οκτωβρίου 2010.

• α) 4.971 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της Τράπεζας «ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΤΔ», οι οποίες προέκυψαν από τη μετατροπή Mετατρέψιμων Xρεογράφων 2013/2018, β) 18.661 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της Τράπεζας, οι οποίες προέκυψαν από τη μετατροπή Mετατρέψιμων Aξιογράφων Kεφαλαίου. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των 4.971 & 18.661 νέων μετοχών ορίστηκε η 25η Οκτωβρίου 2010 και γ) έως 119.513.266 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της Τράπεζας, οι οποίες θα προκύψουν από την διανομή προμερίσματος υπό μορφή μετοχών. Ως ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος συμμετοχής στην εν λόγω εταιρική πράξη ορίστηκε η 26η Οκτωβρίου 2010.

Δικαιούχοι των νέων μετοχών είναι οι μέτοχοι που θα είναι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Σ.Α.Τ. Χ.Α. και Χ.Α.Κ. της 29ης Οκτωβρίου 2010. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών ορίστηκε η 24η Νοεμβρίου 2010.

• 227.640.590 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της Τράπεζας «ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.», που προέκυψαν από τη μετατροπή ισάριθμων ομολογιών. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών ορίστηκε η 25η Οκτωβρίου 2010.

Επίσης, η Επιτροπή Εισαγωγών και Εταιρικών Πράξεων του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη σημερινή της συνεδρίαση ενημερώθηκε για την υποβολή ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ της εταιρείας "ΕΛΒΙΕΜΕΚ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ – ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ – ΕΝΕΡΓΕΙΑ – ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ Α.Ε.", σχετικά με την επέκτασή της σε νέες δραστηριότητες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v