Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κεφαλαιαγορά: Πράσινο φως για ”Διολκός”

Το ενημερωτικό δελτίο για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με δημόσια προσφορά και εισαγωγή των μετοχών της Διολκός Επενδυτική στην Κύρια Αγορά ενέκρινε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Απαγόρευση λειτουργίας σε 7 ΑΕΛΔΕ της Βορείου Ελλάδος.

Κεφαλαιαγορά: Πράσινο φως για ”Διολκός”
Το ενημερωτικό δελτίο για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με δημόσια προσφορά και εισαγωγή των μετοχών της εταιρίας ”ΔΙΟΛΚΟΣ Α.Ε.Ε.Χ.” στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών ενέκρινε στη σημερινή του συνεδρίαση το διοικητικό συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Επίσης, ενέκρινε το ενημερωτικό δελτίο για τη Διάθεση ομολογιών με δημόσια προσφορά στην Ελλάδα από την εταιρία EFG – Hellas Plc, ενώ προχώρησε στην απαγόρευση λειτουργίας των Α.Ε.Λ.Δ.Ε. ΚΕΡΔΟΣ (Ξάνθη), ANALYSIS (Ξάνθη), ΘΡΑΚΙΚΗ (Αλεξανδρούπολη), ΔΙΑΣ (Καβάλα), ΚΕΡΔΩΟΣ ΕΡΜΗΣ (Καβάλα), G.N.S. TRUST (Ξάνθη) και Δ. ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΠΡΩΤΑΓΟΡΑΣ (Ξάνθη) για παραβάσεις της χρηματιστηριακής νομοθεσίας που καθιστούν τη λειτουργία τους επικίνδυνη για την ομαλή λειτουργία της αγοράς και την προστασία των συμφερόντων των επενδυτών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v