Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΧΑ: "Πράσινο φως" στις νέες μετοχές της Πειραιώς

H Επιτροπή Εισαγωγών και Εταιρικών Πράξεων του Χ.Α. ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 807.054.045 νέων μετοχών της Τράπεζας Πειραιώς. Ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης ορίσθηκε η 10η/2/2011.

ΧΑ: Πράσινο φως στις νέες μετοχές της Πειραιώς
H Επιτροπή Εισαγωγών και Εταιρικών Πράξεων του Χ.Α. κατά τη σημερινή της συνεδρίαση ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 807.054.045 νέων μετοχών της Τράπεζας Πειραιώς, οι οποίες προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών υπέρ των παλαιών μετόχων. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών ορίστηκε η 10η Φεβρουαρίου 2011.

Επιπλέον, η Επιτροπή Εισαγωγών & Εταιρικών Πράξεων του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη σημερινή της συνεδρίαση ενημερώθηκε για:

* τη μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας «Μ. Ι. ΜΑΪΛΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε.» από ευρώ 0,76 σε ευρώ 0,30. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των υφισταμένων μετοχών με τη νέα ονομαστική αξία ορίστηκε η 14η Φεβρουαρίου 2011.

* την υποβολή πληροφοριακού σημειώματος της εταιρείας «ΙΚΤΙΝΟΣ ΕΛΛΑΣ», σχετικά με την επέκτασή της σε νέα δραστηριότητα.

* την υποβολή πληροφοριακού σημειώματος της εταιρίας "QUEST ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε." σχετικά με την απόσχιση του κλάδου Διανομής και Τεχνικής υποστήριξης προϊόντων Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών και την εισφορά του στην κατά 100% θυγατρική της εταιρία «Info-Quest Technologies Α.Ε.Β.Ε.».

* την αλλαγή επωνυμίας της εταιρείας «INFO-QUEST A.E.B.E. Προϊόντων & Υπηρεσιών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών» σε "QUEST ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε." και του διακριτικού της τίτλου σε "QUEST HOLDINGS", η οποία θα ισχύει από την 11η Φεβρουαρίου 2011.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v