Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΧΑ: Έγκριση εισαγωγής των δικαιωμάτων Ιπποτούρ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των δικαιωμάτων προτίμησης της Ιπποτούρ και της Κρητων Αρτος.

ΧΑ: Έγκριση εισαγωγής των δικαιωμάτων Ιπποτούρ
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των δικαιωμάτων προτίμησης της Ιπποτούρ και της Κρητων Αρτος.

Αναλυτικά, το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη σημερινή του συνεδρίαση ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 2.983.127 δικαιωμάτων προτίμησης επί των κοινών ανωνύμων μετοχών της εταιρίας "ΙΠΠΟΤΟΥΡ Α.Ε.", που θα προκύψουν από την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου.

Η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου θα πραγματοποιηθεί με καταβολή μετρητών υπέρ των παλαιών μετόχων, σε αναλογία 1 νέα κοινή ανώνυμη μετοχή για κάθε 1 παλαιά κοινή ανώνυμη μετοχή, σε τιμή διάθεσης μετοχής ευρώ 1,00. Ως ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος προτίμησης στην εν λόγω αύξηση ορίζεται η 30η Μαρτίου 2011.

Δικαιούχοι των δικαιωμάτων προτίμησης είναι οι μέτοχοι της εταιρίας που θα είναι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Σ.Α.Τ. της 1ης Απριλίου 2011. Η περίοδος άσκησης του δικαιώματος προτίμησης ορίζεται από την 5η Απριλίου 2011 έως και την 19η Απριλίου 2011, ενώ η περίοδος διαπραγμάτευσης του δικαιώματος στο ηλεκτρονικό σύστημα συναλλαγών του Χ.Α. ορίζεται από την 5η Απριλίου 2011 έως και την 13η Απριλίου 2011.

Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη σημερινή του συνεδρίαση ενέκρινε την ένταξη προς διαπραγμάτευση στην Εναλλακτική Αγορά του Χ.Α. των 4.250.000 δικαιωμάτων προτίμησης επί των κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας "ΚΡΗΤΩΝ ΑΡΤΟΣ Α.Ε.Β.Ε.", που θα προκύψουν από την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου.

Η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου θα πραγματοποιηθεί με καταβολή μετρητών υπέρ των παλαιών μετόχων, σε αναλογία 0,0462 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές για κάθε 1 παλαιά κοινή ονομαστική μετοχή, σε τιμή διάθεσης μετοχής ευρώ 0,50. Ως ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος προτίμησης στην εν λόγω αύξηση ορίζεται η 1η Απριλίου 2011. Δικαιούχοι των δικαιωμάτων προτίμησης είναι οι μέτοχοι της εταιρίας που θα είναι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Σ.Α.Τ. της 5ης Απριλίου 2011.

Η περίοδος άσκησης του δικαιώματος προτίμησης ορίζεται από την 8η Απριλίου 2011 έως και την 2α Μαΐου 2011, ενώ η περίοδος διαπραγμάτευσης του δικαιώματος στο ηλεκτρονικό σύστημα συναλλαγών του Χ.Α. ορίζεται από την 8η Απριλίου 2011 έως και την 26η Απριλίου 2011.

Τέλος, το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη σημερινή του συνεδρίαση ενημερώθηκε για την αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας "FLEXOPACK ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ" από ευρώ 0,50 σε ευρώ 0,61, τη μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της ιδίας εταιρίας από ευρώ 0,61 σε ευρώ 0,52 και την επιστροφή ποσού ευρώ 0,09 ανά μετοχή στους μετόχους της με καταβολή μετρητών.

Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των υφισταμένων μετοχών με νέα ονομαστική αξία μετοχής ευρώ 0,52 και ως ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος επιστροφής κεφαλαίου ορίστηκε η 1η Απριλίου 2011. Δικαιούχοι της επιστροφής κεφαλαίου είναι οι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Σ.Α.Τ. ως κάτοχοι των μετοχών κατά την 5η Απριλίου 2011.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v