Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

XA: Ok για τις νέες μετοχές της Alapis

H Επιτροπή Εισαγωγών και Εταιρικών Πράξεων του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη σημερινή της συνεδρίαση ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των νέων μετοχών της Alapis, της Γ.Ε. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και της ΑΝΕΚ.

XA: Ok για τις νέες μετοχές της Alapis
H Επιτροπή Εισαγωγών και Εταιρικών Πράξεων του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη σημερινή της συνεδρίαση ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των νέων μετοχών της Alapis, της Γ.Ε. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και της ΑΝΕΚ.

Ειδικότερα, ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των:

• 49.030.011 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας «ALAPIS Α.Β.Ε.Ε.», νέας ονομαστικής αξίας εκάστης ευρώ 12,00, που προέκυψαν από το Reverse Split των μετοχών της, σε αντικατάσταση των υφισταμένων 245.150.055 κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας. Ως ημερομηνία προσωρινής παύσης διαπραγμάτευσης των υφισταμένων μετοχών της εταιρίας ορίστηκε η 12η Μαΐου 2011. Δικαιούχοι των νέων μετοχών είναι οι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Σ.Α.Τ. ως κάτοχοι των μετοχών κατά την 16η Μαΐου 2011. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών με νέα ονομαστική αξία εκάστης ευρώ 12,00 ορίστηκε η 19η Μαΐου 2011.

• 6.120 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας «Γ.Ε. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ A.E.Ε.», που προέκυψαν από τη μετατροπή 2 ομολογιών. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών ορίστηκε η 13η Μαΐου 2011.

• 54.238.899 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας «ΑΝΩΝΥΜΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε.», οι οποίες προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με καταβολή μετρητών υπέρ των παλαιών μετόχων. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών ορίστηκε η 11η Μαΐου 2011.

• Τίτλων του Ελληνικού Δημοσίου που εμφανίζονται στο συνημμένο πίνακα στη δεξιά στήλη "Συνοδευτικό Υλικό". 

Επιπλέον, η Επιτροπή Εισαγωγών & Εταιρικών Πράξεων του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη σημερινή της συνεδρίαση ενημερώθηκε για:

• την αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας «ΠΕΤΡΟΣ Πετρόπουλος Α.Ε.Β.Ε.» από ευρώ 0,93 σε ευρώ 1,03, την ισόποση μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της ιδίας εταιρίας από ευρώ 1,03 σε ευρώ 0,93 και την επιστροφή ποσού ευρώ 0,10 ανά μετοχή στους μετόχους της με καταβολή μετρητών. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των υφισταμένων μετοχών με τελική ονομαστική αξία μετοχής ευρώ 0,93 και ως ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος επιστροφής κεφαλαίου ορίστηκε η 12η Μαΐου 2011. Δικαιούχοι της επιστροφής κεφαλαίου είναι οι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Σ.Α.Τ. ως κάτοχοι των μετοχών κατά την 16η Μαΐου 2011.

• τη μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας «ΑΙΟΛΙΚΗ Α.Ε.Ε.Χ.» από ευρώ 1,65 σε ευρώ 1,45 και την επιστροφή ποσού ευρώ 0,20 ανά μετοχή στους μετόχους της με καταβολή μετρητών. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των υφισταμένων μετοχών με νέα ονομαστική αξία μετοχής ευρώ 1,45 και ως ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος επιστροφής κεφαλαίου ορίστηκε η 12η Μαΐου 2011. Δικαιούχοι της επιστροφής κεφαλαίου είναι οι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Σ.Α.Τ. ως κάτοχοι των μετοχών κατά την 16η Μαΐου 2011.

• την υποβολή πληροφοριακού σημειώματος της εταιρείας «FASHION BOX ΕΛΛΑΣ Α.Ε.», σχετικά με τη μεταβολή της δραστηριότητάς της λόγω της συγχώνευσης με απορρόφηση της μη εισηγμένης εταιρίας «ΜΕΝΤΙΜΕΚ Α.Β.Ε.Ε.».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v