Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ελλάκτωρ: Αδύναμο το Q1 εκτιμά η Proton Bank

Χαμηλότερα από τα αναμενόμενα χαρακτηρίζει τα αποτελέσματα α’ τριμήνου της Ελλάκτωρ η Proton Bank, σε έκθεση της με ημερομηνία 6 Ιουνίου στην οποία διατηρεί την σύσταση σε "outperform".

Ελλάκτωρ: Αδύναμο το Q1 εκτιμά η Proton Bank
Χαμηλότερα από τα αναμενόμενα χαρακτηρίζει τα αποτελέσματα α’ τριμήνου της Ελλάκτωρ η Proton Bank, σε έκθεση της με ημερομηνία 6 Ιουνίου στην οποία διατηρεί την τιμή-στόχο της μετοχής στα 6,80 ευρώ και την σύσταση σε "outperform".

Αναλυτικά, η χρηματιστηριακή αναθεωρεί προς τα κάτω τις προβλέψεις της για τα καθαρά κέρδη του 2011 κατά 2,3% στα 12,3 εκατ. ευρώ και για τα EBITDA κατά 8% στα 232,9 εκατ. ευρώ.

Η Proton Bank αναφέρει στην έκθεση της ότι τα αποτελέσματα α’ τριμήνου κινήθηκαν χαμηλότερα από τις προβλέψεις εξαιτίας της απογοητευτικής απόδοσης του τομέα των κατασκευών, ο οποίος έχει επηρεαστεί από το πάγωμα των αναθέσεων νέων έργων.

Η Proton Bank προβλέπει ότι οι αδυναμίες του κατασκευαστικού τομέα θα συνεχιστούν και τα επόμενα τρίμηνα, καθώς η συμφωνία για τον νέο αυτοκινητόδρομο δεν έχει επιτευχθεί ακόμα.

Η χρηματιστηριακή υπογραμμίζει ωστόσο ότι η δραστηριοποίηση του ομίλου στους τομείς της αιολικής ενέργειας και της διαχείρισης αποβλήτων, έχουν σοβαρές προοπτικές ανάπτυξης, ενώ μπορεί να αποδειχθεί καταλυτική για την πορεία της μετοχής η συμφωνία για τα χρυσορυχεία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο