Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΧΑ: Πράσινο φως στις νέες μετοχές της ATEBank

Τις νέες μετοχές της Αγροτικής Τράπεζας που προέκυψαν από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου καθώς και την επιστροφή κεφαλαίου από την S&B ενέκρινε η Επιτροπή Εισαγωγών και Εταιρικών Πράξεων του ΧΑ.

ΧΑ: Πράσινο φως στις νέες μετοχές της ATEBank
Τις νέες μετοχές της ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ που προέκυψαν από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου καθώς και την επιστροφή κεφαλαίου από την S&B ενέκρινε η Επιτροπή Εισαγωγών και Εταιρικών Πράξεων του ΧΑ.

Αναλυτικότερα, η Επιτροπή Εισαγωγών και Εταιρικών Πράξεων του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη σημερινή της συνεδρίαση ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των:

1.177.077.772 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της "Αγροτικής Τράπεζας", οι οποίες προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της τράπεζας με καταβολή μετρητών υπέρ των παλαιών μετόχων.

Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών ορίστηκε η 7η Ιουλίου 2011.

Επίσης, η Επιτροπή Εισαγωγών & Εταιρικών Πράξεων του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη σημερινή της συνεδρίαση ενημερώθηκε για:

τη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας "S&B ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΟΡΥΚΤΑ Α.Ε." λόγω ακύρωσης 671.513 ιδίων κοινών ονομαστικών μετοχών, η οποία θα πραγματοποιηθεί την 11η Ιουλίου 2011.

Επιπλέον, η Επιτροπή Εισαγωγών & Εταιρικών Πράξεων του Χρηματιστηρίου Αθηνών ενημερώθηκε για την αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας από ευρώ 1,00 σε ευρώ 1,25, την ισόποση μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της ιδίας εταιρίας από ευρώ 1,25 σε ευρώ 1,00 και την επιστροφή ποσού ευρώ 0,25 ανά μετοχή στους μετόχους της με καταβολή μετρητών.

Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των υφισταμένων μετοχών με τελική ονομαστική αξία μετοχής ευρώ 1,00 και ως ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος επιστροφής κεφαλαίου ορίστηκε η 15η Ιουλίου 2011.

Δικαιούχοι της επιστροφής κεφαλαίου είναι οι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Σ.Α.Τ. ως κάτοχοι των μετοχών κατά την 19η Ιουλίου 2011.

την αλλαγή επωνυμίας της εταιρίας "ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΔΙΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ" σε "ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, ΔΙΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ", η οποία θα ισχύει από την 8η Ιουλίου 2011.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v