Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΛΙΝ:Στο 10% για ένα μήνα το πρόγραμμα €πιστροφή

H ελίν, αυξάνει για έναν ολόκληρο μήνα το ποσοστό που κερδίζουν οι πελάτες των πρατηρίων της, στο 10%, στο πλαίσιο του προγράμματος €πιστροφή των καρτών Eurobank.

ΕΛΙΝ:Στο 10% για ένα μήνα το πρόγραμμα €πιστροφή
H ελίν, αυξάνει για έναν ολόκληρο μήνα το ποσοστό που κερδίζουν οι πελάτες των πρατηρίων της, στο πλαίσιο του προγράμματος €πιστροφή των καρτών Eurobank.

Πιο συγκεκριμένα, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, για το διάστημα από 14 Σεπτεμβρίου έως και 14 Οκτωβρίου 2011, οι κάτοχοι καρτών Eurobank οι οποίοι επιλέγουν κάποιο από τα πρατήρια της ελίν που συμμετέχει στο πρόγραμμα €πιστροφή, για να προμηθευτούν καύσιμα για το αυτοκίνητό τους, έχουν τη δυνατότητα να κερδίζουν το 10% της αξίας των αγορών τους.

Η ελίν, συμπληρώνοντας τέσσερα χρόνια επιτυχημένης συμμετοχής στο πρόγραμμα €πιστροφή της Eurobank, κάνει αυτή την μοναδική προσφορά στους πελάτες των πρατηρίων της, έχοντας παράλληλα διασφαλίσει άριστη ποιότητα και σωστή ποσότητα καυσίμων, μέσω των συνεχών ελέγχων που εκτελεί για πάνω από μια δεκαετία σε συνεργασία με το εργαστήριο καυσίμων του ΕΜΠ.

Όσοι καταναλωτές επιθυμούν να ενημερωθούν για τα πρατήρια ελίν που συμμετέχουν στο πρόγραμμα €πιστροφή της Eurobank, μπορούν να καλέσουν στο 210 62 41 500 ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.elin.gr ή την www.epistrofi-eurobank.gr.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v