Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αλλαγές στη μετοχική σύνθεση 5 εταιριών στο ΧΑ

Αλλαγές στη μετοχική σύνθεση 5 εταιριών περιλαμβάνει η νέα λίστα του Χ.Α. για τις μεταβολές των ποσοστών των βασικών μετόχων τους, με ημερομηνία 19 Σεπτεμβρίου 2011.

Αλλαγές στη μετοχική σύνθεση 5 εταιριών στο ΧΑ
Αλλαγές στη μετοχική σύνθεση 5 εταιριών περιλαμβάνει η νέα λίστα του Χ.Α. για τις μεταβολές των ποσοστών των βασικών μετόχων τους, με ημερομηνία 19 Σεπτεμβρίου 2011.

Στη ΔΕΗ, η Silchester International αύξησε τη συμμετοχή της στο 10,21% από 10,02% προηγουμένως. Διευκρινίζεται ότι η εταιρία Silchester International Investors LLP" έχει την ιδιότητα του διαχειριστή επενδύσεων για τους παρακάτω πελάτες της:

Silchester International Investors International Value Equity Trust, Silchester International Investors International Value Equity Taxable Trust, Silchester International Investors International Value Equity Group Trust, Silchester International Investors Tobacco Free International Value Equity Trust, The Calleva Trust, The Kiltearn Global Equity Fund, The Silchester Global Equity (Ireland) Fund.

Από τους πελάτες της δίνεται στην Silchester πλήρη διακριτική ευχέρεια στις επενδύσεις τους και η εξουσιοδότηση να ψηφίζει για λογαριασμό τους. Εντούτοις, η εταρία δεν ενεργεί ως θεματοφύλακας για τους πελάτες της και επομένως οι μετοχές δεν κρατιούνται στο όνομά της αλλά στο όνομα της τράπεζας-θεματοφύλακα (custodian bank) κάθε πελάτη.

Στην ΟΠΑΠ Α.Ε. το ποσοστό της Capital Research and Management Company στις 15/9 περιορίστηκε στο 11,5439% από 14,7765% προηγουμένως.

Αντίστοιχα στην Alpha Trust Ανδρομέδα η συμμετοχή του ΤΤ αυξήθηκε στο 10,197% από 9,997% προηγουμένως.

Στην Βιοκαρπέτ η συμμετοχή του Καντώνια Ιωάννη ανήλθε στο 27,40% στις 14/9.

Παράλληλα, στην Rilken το ποσοστό της Henkel Hellas στις 15/9 ανήλθε στο 68,55% από 67,18%, προηγουμένως.

Τέλος στην Unibios, η συμμετοχή του Σβορώνου Αντώνιου ανήλθε στο 5,25% και του Μαυρίκιου Ορφέα στο 8,05%.

**Ο αναλυτικός πίνακας με τις μετοχικές αλλαγές στο ΧΑ και στην ΕΝΑ στις 19/9 δημοσιεύονται στη δεξιά στήλη Συνοδευτικό Υλικό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v