Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Autohellas:Σε €1,80 μειώνει τιμή-στόχο η Πειραιώς

Στα 1,80 από 2,90 ευρώ πριν, μειώνει την τιμή-στόχο της μετοχής της Autohellas Hertz η Πειραιώς Sec, σε έκθεση της με ημερομηνία 17 Οκτωβρίου στην οποία διατηρεί σύσταση “outperform”.

Autohellas:Σε €1,80 μειώνει τιμή-στόχο η Πειραιώς
Στα 1,80 από 2,90 ευρώ πριν, μειώνει την τιμή-στόχο της μετοχής της Autohellas Hertz η Πειραιώς Sec, σε έκθεση της με ημερομηνία 17 Οκτωβρίου στην οποία διατηρεί τη σύσταση "outperform".

Αναλυτικά, η χρηματιστηριακή αναφέρει στην έκθεση της ότι οι υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων (RaC) προσφέρουν μια προστασία απέναντι στην αναμενόμενη υποχώρηση των υπηρεσιών leasing, προβλέποντας αύξηση εσόδων κατά 10%, κυρίως λόγω αύξησης πωλήσεων.

Η χρηματιστηριακή σημειώνει ότι παρά το εχθρικό οικονομικό περιβάλλον, η Autohellas συνεχίζει να αυξάνει τα έσοδα, κερδίζοντας μερίδιο της αγοράς από τον ανταγωνισμό. Παράλληλα, η εταιρία διατηρεί σχετικά ανέπαφη την κερδοφορία της.

Ωστόσο, προβλέπει ότι η απόδοση της εταιρίας το 2012 θα είναι χειρότερη, καθώς η δημοσιονομική λιτότητα θα πλήξει την πραγματική οικονομία και τη ζήτηση, ενώ η αύξηση του φόρου ενδέχεται να επηρεάσει και τα κέρδη.

Η Πειραιώς Sec μειώνει τις προβλέψεις της για τα κέρδη ανά μετοχή το 2011 και το 2012 κατά 11% και 8,7% αντίστοιχα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v