Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αλλαγές στη σύνθεση των δεικτών στο ΧΑ στις 10/4

Τις αλλαγές στην σύνθεση των δεικτών του ΧΑ που θα πραγματοποιηθούν στις 10/4, ανακοίνωσε σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Αλλαγές στη σύνθεση των δεικτών στο ΧΑ στις 10/4
Τις αλλαγές στην σύνθεση των δεικτών του ΧΑ που θα πραγματοποιηθούν στις 10/4, ανακοίνωσε σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Αναλυτικά, σε συνέχεια των αποφάσεων που ελήφθησαν θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες αλλαγές στην σύνθεση των δεικτών της αγοράς μετοχών του ΧΑ:

Γενικός Δείκτης Τιμών ΧΑ

Οι μετοχές της εταιρείας «ΕΥΡΩΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Α.Ε.» αφαιρούνται από την σύνθεση του δείκτη και αντικαθίστανται από τις μετοχές των εταιρειών "ΕΠΙΛΕΚΤΟΣ Α.Ε." με στάθμιση 100%.

Δείκτης Συνολικής Απόδοσης Γενικού Δείκτη ΧΑ

Οι μετοχές της εταιρείας «ΕΥΡΩΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Α.Ε.» αφαιρούνται από την σύνθεση του δείκτη και αντικαθίστανται από τις μετοχές των εταιρειών «ΕΠΙΛΕΚΤΟΣ Α.Ε.» με στάθμιση 100%.

Δείκτης Μεσαίας & Μικρής Κεφαλαιοποίησης ΧΑ

Οι μετοχές των εταιρειών «ΑΧΟΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε.» και «ΕΠΙΛΕΚΤΟΣ Α.Ε.» αφαιρούνται από την σύνθεση του δείκτη και αντικαθίστανται από τις μετοχές των εταιρειών «ΕΛΙΝΟΙΛ Α.Ε.» και «ALPHA TRUST-ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ Α.Ε.Ε.Χ.» με στάθμιση 100%.

Δείκτης FTSE/ΧΑ Mid Cap

Οι μετοχές της εταιρείας «ΕΥΡΩΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Α.Ε.» αφαιρούνται από την σύνθεση του δείκτη και αντικαθίστανται από τις μετοχές των εταιρειών «ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Α.Ε.» με στάθμιση 40%.

Δείκτης FTSE/ΧΑ Small Cap Index

Οι μετοχές των εταιρειών «ΑΧΟΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε.», «EUROMEDICA Α.Ε.», «ΒΙΟΤΕΡ S.A.» και «ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Α.Ε.» αφαιρούνται από την σύνθεση του δείκτη χωρίς άμεση αντικατάσταση.

FTSE/ΧΑ Δείκτης Αγοράς

Οι μετοχές των εταιρειών «ΑΧΟΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε.», «EUROMEDICA Α.Ε.», «ΒΙΟΤΕΡ S.A.» και «ΕΥΡΩΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Α.Ε.» αφαιρούνται από την σύνθεση του δείκτη χωρίς άμεση αντικατάσταση.

Δείκτης FTSE/ΧΑ Υγείας

Οι μετοχές των εταιρειών «ΑΧΟΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε.» και «EUROMEDICA Α.Ε.» αφαιρούνται από την σύνθεση του δείκτη χωρίς άμεση αντικατάσταση.

Δείκτης FTSE/ΧΑ Βιομηχανικά Προϊόντα & Υπηρεσίες

Οι μετοχές της εταιρείας «ΕΥΡΩΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Α.Ε.» αφαιρούνται από την σύνθεση του δείκτη χωρίς άμεση αντικατάσταση.

Δείκτης FTSE/ΧΑ Κατασκευές & Υλικά

Οι μετοχές της εταιρείας «ΒΙΟΤΕΡ Α.Ε.» αφαιρούνται από την σύνθεση του δείκτη χωρίς άμεση αντικατάσταση.

Όλες οι αλλαγές θα πραγματοποιηθούν πριν την έναρξη των συναλλαγών της συνεδρίασης της Τρίτης 10 Μαρτίου 2012.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v