Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Με 5% ο Β. Βαρδινογιάννης στη Cyclon

Με 5,62% συμμετέχει από τις 14/5 η Sex Form στην Axon Συμμετοχών, ενώ την ίδια ημερομηνία μειώθηκε στο 5%, από 9,45%, το ποσοστό του Β. Βαρδινογιάννη στη Cyclon. Σε λιγότερο του 5% διαμορφώθηκε η συμμετοχή των Χαράλαμπου, Θεόδωρου και Μαρίας Δούρου στη Δούρος.

Με 5% ο Β. Βαρδινογιάννης στη Cyclon
Με αλλαγές στις μετοχικές συνθέσεις 4 εταιριών δόθηκε στη δημοσιότητα από το ΧΑΑ η νέα ενημερωμένη κατάσταση, που αναφέρεται στις μεταβολές των ποσοστών των βασικών μετόχων των εισηγμένων.

Πιο συγκεκριμένα, στις 13 Μαΐου διαμορφώθηκε σε λιγότερο του 5%, από 6,43% η συμμετοχή του Χαράλαμπου Δούρου στο μετοχικό κεφάλαιο της Δούρος, ενώ στις 14 Μαΐου, επίσης, μειώθηκε σε λιγότερο του 5% (από 6,43%) η συμμετοχή του Θεόδωρου Δούρου στη Δούρος. Τέλος, στις 16 Μαΐου, υποχώρησε σε λιγότερο του 5%, από 7,43%, η συμμετοχή της Μαρίας Δούρου.

Ακόμα, στις 14 Μαΐου διαμορφώθηκε στο 5%, από 9,45%, το ποσοστό του Βαρδή Βαρδινογιάννη στη Cyclon Hellas. Την ίδια ημερομηνία, υποχώρησε στο 16,39% η συμμετοχή του Αναστάσιου Βογιατζή στο μετοχικό κεφάλαιο της Εικόνα – Ηχος, ενώ διαμορφώθηκε στο 5,623% η συμμετοχή της Sex Form στην Axon Συμμετοχών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v