Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΧΑ: Ok στα δικαιώματα προτίμησης της ΟΛΚΑΤ

H Επιτροπή Εισαγωγών και Εταιρικών Πράξεων του Χ.Α. ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 695.750 δικαιωμάτων προτίμησης επί των μετοχών της εταιρίας OLYMPIC CATERING.

ΧΑ: Ok στα δικαιώματα προτίμησης της ΟΛΚΑΤ
H Επιτροπή Εισαγωγών και Εταιρικών Πράξεων του Χ.Α. σήμερα 30/4/2012 ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 695.750 δικαιωμάτων προτίμησης επί των μετοχών της εταιρίας OLYMPIC CATERING, που θα προκύψουν από την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου.

Η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου θα πραγματοποιηθεί με καταβολή μετρητών υπέρ των παλαιών μετόχων, σε αναλογία 20 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές για κάθε 1 παλαιά κοινή ονομαστική μετοχή, σε τιμή διάθεσης μετοχής € 1,25. Ως ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος προτίμησης στην εν λόγω αύξηση ορίζεται η 3η Μαΐου 2012.

Δικαιούχοι των δικαιωμάτων προτίμησης είναι οι μέτοχοι της εταιρίας που θα είναι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Σ.Α.Τ. της 7ης Μαΐου 2012. Η περίοδος άσκησης του δικαιώματος προτίμησης ορίζεται από την 9η Μαΐου 2012 έως και την 23η Μαΐου 2012, ενώ η περίοδος διαπραγμάτευσης του δικαιώματος στο ηλεκτρονικό σύστημα συναλλαγών του Χ.Α. ορίζεται από την 9η Μαΐου 2012 έως και την 17η Μαΐου 2012.

Επίσης, η Επιτροπή Εισαγωγών και Εταιρικών Πράξεων του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη σημερινή της συνεδρίαση ενημερώθηκε για:

* τη μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της τράπεζας «CYPRUS POPULAR BANK PUBLIC CO LTD» από € 0,85 σε € 0,10. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των υφισταμένων μετοχών με τη νέα ονομαστική αξία ορίστηκε η 3η Μαΐου 2012. 

* την αλλαγή επωνυμίας της εταιρίας «CENTRIC ΠΟΛΥΜΕΣΑ Α.Ε.» σε «CENTRIC ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε.», και του διακριτικού της τίτλου από «CENTRIC MULTIMEDIA» σε «CENTRIC Α.Ε.» αντίστοιχα, η οποία θα ισχύει από την 8η Μαΐου 2012.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v