Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Χ.Α.: Εγκριση σε Ειδικούς Διαπραγματευτές

Η Επιτροπή Λειτουργίας Αγορών του Χ.Α. κατά τη σημερινή της συνεδρίαση ενέκρινε την απόκτηση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή από την Merit για τις ETE και Alpha Bank και από την Beta για τις μετοχές της ΕΛΤΟΝ.

Χ.Α.: Εγκριση σε Ειδικούς Διαπραγματευτές
Η Επιτροπή Λειτουργίας Αγορών του Χ.Α. κατά τη σημερινή της συνεδρίαση ενέκρινε την απόκτηση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή από την Merit για τις ETE και Alpha Bank και της Beta για τις μετοχές της Ελτον.

Αναλυτικά, η Επιτροπή Λειτουργίας Αγορών του Χ.Α. κατά τη σημερινή της συνεδρίαση ενέκρινε:

• την απόκτηση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών των εισηγμένων εταιριών «ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.» και «ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε.» από την εταιρία – Μέλος του ΧΑ «MERIT X.Α.Ε.Π.Ε.Υ.» και καθόρισε ως ημερομηνία έναρξης της ειδικής διαπραγμάτευσης επί των εν λόγω κινητών αξιών τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012.

• την απόκτηση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών της εισηγμένης εταιρίας «ΕΛΤΟΝ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΕΒΕ» από την εταιρία – Μέλος του ΧΑ «ΒΕΤΑ Χ.Α.Ε.Π.Ε.Υ.» και καθόρισε ως ημερομηνία έναρξης της ειδικής διαπραγμάτευσης επί των εν λόγω κινητών αξιών τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v