Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέο πρόγραμμα AutoBasic από την Interamerican

Μία ιδιαίτερα προσιτή λύση για την ασφάλιση αυτοκινήτου προτείνει η Interamerican, με το νέο πρόγραμμα Auto Basic που προωθεί από τις αρχές Οκτωβρίου στην αγορά.

Νέο πρόγραμμα AutoBasic από την Interamerican
Μία ιδιαίτερα προσιτή λύση για την ασφάλιση αυτοκινήτου προτείνει η Interamerican, με το νέο πρόγραμμα Auto Basic που προωθεί από τις αρχές Οκτωβρίου στην αγορά.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η νέα πρόταση της εταιρείας αποτελεί ασφαλιστική απάντηση στις δυσκολίες της οικονομικής συγκυρίας και περιλαμβάνει την υποχρεωτική κάλυψη της αστικής ευθύνης έναντι τρίτων για σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές, αλλά και κάλυψη ζημιών του ασφαλισμένου οχήματος από ανασφάλιστο όχημα, με δεδομένη την αύξηση του εν λόγω κινδύνου εξαιτίας της κυκλοφορίας μεγάλου αριθμού ανασφάλιστων οχημάτων.

Το πακέτο των καλύψεων συμπληρώνουν οι πλήρεις υπηρεσίες Οδικής Βοήθειας Interamerican 
για την περίπτωση ακινητοποίησης του αυτοκινήτου –από την τροφοδοσία με καύσιμα και την αλλαγή ελαστικού μέχρι τη μεταφορά και τη συνολική διαχείριση του ατυχήματος, μέσω της τηλεφωνικής γραμμής 1158- καθώς και η παροχή ιατρικών συμβουλών σε περίπτωση τραυματισμού, μέσω της γραμμής προσωπικής βοήθειας 1010.

Το Auto Basic, ως εναλλακτική πρόταση προσιτού κόστους, παρέχεται με ασφάλιστρα κατά 6% - 8% φθηνότερα από τα αντίστοιχα του προγράμματος Auto Classic, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα την ποιότητα των υπηρεσιώνInteramerican.

Παράλληλα, η εταιρεία εισάγει ως νέο κριτήριο τιμολόγησης, μόνο για χρήση Ι.Χ.Ε., το κριτήριο της ηλικίας του κύριου ιδιοκτήτη, προκειμένου να βελτιώσει την αντικειμενική παραμετρικότητα και την ανταγωνιστικότητα του τιμολογίου ασφάλισης σε όλα τα διατιθέμενα προγράμματά της: Auto Basic, Classic, Extra και Total. Mε το συγκεκριμένο κριτήριο, παρέχονται στο μεγαλύτερο φάσμα ηλικιακών ομάδων εκπτώσεις στα ασφάλιστρα αστικής ευθύνης που φθάνουν μέχρι 9%, ενώ σε ακραίες ηλικιακές ομάδες, εύλογα, τα ασφάλιστρα επιβαρύνονται κλιμακωτά.

Σημειώνεται ότι η Interamerican κατά το οκτάμηνο Ιανουαρίου – Αυγούστου έχει καταβάλει σε αποζημιώσεις αυτοκινήτου 46,7 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v