Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τι συζητά την Πέμπτη το Δ.Σ. του ΧΑ

Τέσσερις νέες εισαγωγές στην παράλληλη αγορά του ΧΑ και αυξήσεις κεφαλαίου εισηγμένων περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, η ατζέντα της Πέμπτης του Δ.Σ. του ΧΑ.

Τι συζητά την Πέμπτη το Δ.Σ. του ΧΑ
Τέσσερις νέες εισαγωγές στην παράλληλη αγορά του ΧΑ και αυξήσεις κεφαλαίου εισηγμένων περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, η ατζέντα του ΔΣ του ΧΑ για αύριο, Πέμπτη.

Ειδικότερα πράσινο φως για εισαγωγή στην Παράλληλη αγορά αναμένεται να λάβουν οι εταιρίες: Farmakon - Δ. Πολίτης Φαρμακευτική, Χημικά & Βιοφαρμακευτικά Εργαστήρια Πατρών, Intersys και Data Communications.

Επίσης θα εξεταστεί το ενημερωτικό δελτίο της Φοίνιξ Metrolife για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με α) καταβολή μετρητών και β) με εισφορά σε είδος, με παραίτηση των παλαιών μετόχων και συμμετοχή αποκλειστικά από την Εμπορική Τράπεζα.

Η διοίκηση του ΧΑ θα εξετάσει επίσης το ενημερωτικό δελτίο της Σωληνουργεία Κορίνθου για αύξηση κεφαλαίου με καταβολή μετρητών καθώς επίσης και το πληροφοριακό σημείωμα της Νίκας για την συγχώνευση με απορρόφηση της κατά 100% θυγατρικής Νίκας Θεσσαλονίκη.

Στα θέματα της ημερήσιας διάταξης συμπεριλαμβάνεται επίσης η έγκριση προς διαπραγμάτευση των μετοχών που προέκυψαν από stock option των: Αγροτικός Οίκος Σπύρου, Ιntralot, Ιnfom Λύκος, Centric Πολυμέσα, Ιnformatics και Cosmote.

Τέλος το ΔΣ θα εξετάσει την εφαρμογή του ΠΔ 350/85 για την εταιρία Intersat που συμπλήρωσε 1 χρόνο σε καθεστώς αναστολής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v