Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ε.Κ.: Έγκριση του ενημερωτικού της Unibios

Την έγκριση του ενημερωτικού δελτίου της Unibios και την επιβολή προστίμου ύψους 30.000 στην ίδια εταιρεία, αποφάσισε μεταξύ άλλων το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Ε.Κ.: Έγκριση του ενημερωτικού της Unibios
Την έγκριση του ενημερωτικού δελτίου της Unibios και την επιβολή προστίμου ύψους 30.000 ευρώ στην ίδια εταιρεία, αποφάσισε μεταξύ άλλων το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Αναλυτικά, το Διοικητικό Συμβούλιο, κατά τη σημερινή 630η/14.11.2012 συνεδρίασή του αποφάσισε:

*Την έγκριση του περιεχομένου του ενημερωτικού δελτίου της εταιρίας «UNIBIOS» για τη δημόσια προσφορά μετοχών της με αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου με καταβολή μετρητών υπέρ των παλαιών μετόχων και την εισαγωγή των νέων μετοχών στη γενική κατηγορία διαπραγμάτευσης αξιών του Χρηματιστηρίου Αθηνών. 

* Την επιβολή προστίμου 30.000 ευρώ στην εταιρία «UNIBIOS» επειδή οι ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις της χρήσης 2011 δεν έχουν συνταχθεί πλήρως σύμφωνα με τα ΔΛΠ/ΔΠΧΑ κατά παράβαση της παραγράφου 3 του άρθρου 4 του ν. 3556/2007. 

* Την έγκριση του αιτήματος της εταιρείας «EUROTRUST XΡHMATIΣΤΗΡIAKH Α.Ε.Π.Ε.Υ.» για επέκταση της άδειας λειτουργίας της για την παροχή πρόσθετων επενδυτικών και παρεπόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με το άρθρο 9 του ν. 3606/2007.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v