Εγνατία: Τιμές-στόχοι για Notos-Autohellas (upd)

Την τιμή-στόχο των 3,9 ευρώ και τη σύσταση ”accumulate” επαναδιατυπώνει η Εγνατία Finance για τη μετοχή της Notos Com, ενώ σε ξεχωριστής της ανάλυση διατηρεί την τιμή-στόχο των 5 ευρώ και τη σύσταση ”αγορά” για τη μετοχή της Autohellas.

Εγνατία: Τιμές-στόχοι  για Notos-Autohellas (upd)
Την τιμή-στόχο των 3,9 ευρώ και τη σύσταση ”accumulate” για τη μετοχή της Notos Com επαναδιατυπώνει η Εγνατία Finance σε ανάλυσή της με ημερομηνία 24 Φεβρουαρίου.

Εξάλλου, σε ξεχωριστή της ανάλυση η χρηματιστηριακή διατηρεί την τιμή-στόχο των 5 ευρώ και τη σύσταση ”αγορά” για τη μετοχή της Autohellas.

Αναφορικά με τα οικονομικά αποτελέσματα της Notos Com, η χρηματιστηριακή αναφέρει πως κινήθηκαν υψηλότερα των προβλέψεων, ενώ συμπληρώνει πως οι εκτιμήσεις που παρέθεσε η διοίκηση είναι ανάλογες των δικών της.

Σχολιάζοντας τα μεγέθη 2004 που ανακοίνωσε η Autohellas, η Εγνατία Finance αναφέρει πως κινήθηκαν καλύτερα των προβλέψεων. Συμπληρώνει επίσης πως παρά την πίεση στα μεικτά κέρδη, η επιθετική πολιτική όσον αφορά στις πωλήσεις αυτοκινήτων, σε συνδυασμό με τον περιορισμό του κόστους σε λειτουργικό επίπεδο, αλλά και τη μείωση του συντελεστή φορολόγησης, η καθαρή κερδοφορία της εταιρίας ενισχύθηκε.

Σημειώνεται πως η μετοχή της Notos Com έκλεισε χθες 24 Φεβρουαρίου στα 3,72 ευρώ και της Autohellas στα 3,96 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v