Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΧΑ: Ενέκρινε την εισαγωγή νέων μετοχών Unibios

Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των νέων μετοχών της Unibios και της "Εριουργία Τρία Άλφα" ενέκρινε η Επιτροπή Εισαγωγών και Εταιρικών Πράξεων του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

ΧΑ: Ενέκρινε την εισαγωγή νέων μετοχών Unibios
Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των νέων μετοχών της Unibios και της Εριουργία Τρία Άλφα ενέκρινε η Επιτροπή Εισαγωγών και Εταιρικών Πράξεων του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Αναλυτικά, η Επιτροπή Εισαγωγών και Εταιρικών Πράξεων του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη σημερινή της συνεδρίαση ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των:

*5.450.221 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρείας "UNIBIOS Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ", οι οποίες προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με καταβολή μετρητών υπέρ των παλαιών μετόχων. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών ορίστηκε η 28η Μαρτίου 2013.

* 401.000 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρείας "ΕΡΙΟΥΡΓΙΑ ΤΡΙΑ ΑΛΦΑ Α.Ε.", οι οποίες προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με καταβολή μετρητών υπέρ των παλαιών μετόχων. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών ορίστηκε η 28η Μαρτίου 2013.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v