Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΧΑ: Τέλος εποχής για τη Ζάμπα

Το Δ.Σ. του Χρηματιστηρίου Αθηνών, αποφάσισε τη διαγραφή των μετοχών της εταιρίας ΖΑΜΠΑ Α.Ε., οι οποίες διαπραγματεύονται στην κατηγορία Προς Διαγραφή από τις 10 Απριλίου του 2012.

ΧΑ: Τέλος εποχής για τη Ζάμπα
Το Δ.Σ. του Χρηματιστηρίου Αθηνών, αποφάσισε τη διαγραφή των μετοχών της εταιρίας ΖΑΜΠΑ Α.Ε., οι οποίες διαπραγματεύονται στην κατηγορία Προς Διαγραφή από τις 10 Απριλίου του 2012, λόγω ετήσιων συνολικών εσόδων μικρότερων των 2 εκ. ευρώ.

Η διαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρίας θα ανασταλεί από την 24η Μαΐου 2013 προκειμένου να της δοθεί ο χρόνος να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες και να ενημερώσει τους μετόχους της.

Η ημερομηνία διαγραφής των μετοχών της εταιρίας θα προσδιοριστεί με νεότερη ανακοίνωσή του Χ.Α.

Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΧΑ κατά τη σημερινή του συνεδρίαση ενέκρινε:

*την ανανέωση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών της εισηγμένης εταιρίας «ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε.» από την εταιρία - Μέλος του ΧΑ «ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε.Π.Ε.Υ.».

*την ανανέωση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών της εισηγμένης εταιρίας «ΠΕΤΡΟΣ Πετρόπουλος Α.Ε.Β.Ε.» από την εταιρία - Μέλος του ΧΑ «ΒΕΤΑ Χ.Α.Ε.Π.Ε.Υ.».

*την ανανέωση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή των μετοχών των εισηγμένων εταιριών «ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK ERGASIAS Α.Ε.», «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ Α.Ε.», «ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε.» και «ΙΝΤΡΑΛΟΤ Α.Ε.» από την εταιρία - Μέλος του ΧΑ «EUROBANK EQUITIES Α.Ε.Π.Ε.Υ.».

*την ανανέωση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών της εισηγμένης εταιρίας «TΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε.» από την εταιρία - Μέλος του ΧΑ «NBG Securities Α.Ε.Π.Ε.Υ.».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v