Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Οι αποφάσεις του ΔΣ του ΧΑ για Audiovisual-Ντιονίκ

Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στην Παράλληλη Αγορά των μετοχών της Audio Visual, αλλά και το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου της Ντιονίκ για την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου ενέκρινε κατά τη χθεσινή του συνεδρίαση το Δ.Σ. του Χ.Α.

Οι αποφάσεις του ΔΣ του ΧΑ για Audiovisual-Ντιονίκ
Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στην Παράλληλη Αγορά των μετοχών της Audio Visual μετά τη δημόσια εγγραφή της ενέκρινε κατά τη χθεσινή του συνεδρίαση το διοικητικό συμβούλιο του Χ.Α.

Εξάλλου, ενέκρινε το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου της εταιρείας Ντιονίκ Α.Ε. για την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου λόγω συγχώνευσης με απορρόφηση των εταιριών Ευρωκαταστήματα Α.Ε. και Unikid Hellas A.E., καθώς και την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 2.532.334 νέων μετοχών που προέκυψαν από τη συγχώνευση.

Επίσης, ενέκρινε το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου της εταιρίας Microland Computers AEBE για την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου λόγω συγχώνευσης με απορρόφηση της εταιρίας Altcom AET, καθώς και την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 13.555.100 νέων μετοχών που προέκυψαν από τη συγχώνευση.

Παράλληλα, το Δ.Σ. του Χ.Α. αποφάσισε την παραίτηση των Δυναμική Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ και CFS Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ από την ιδιότητα του διαπραγματευτή στην Αγορά Παραγώγων του Χ.Α.

Επιπλέον, το διοικητικό συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη χθεσινή του συνεδρίαση επίσης ενημερώθηκε:

* Για τη σύνταξη του πληροφοριακού σημειώματος της εταιρίας Ίλυδα Α.Ε. σχετικά με τη συγχώνευση με απορρόφηση της κατά 100% θυγατρικής της εταιρίας Dioscurides Α.Ε.

* Για την ακύρωση 91.366 ιδίων κοινών ονομαστικών μετοχών της Αγροτική Ασφαλιστική Α.Ε., η οποία θα πραγματοποιηθεί χρηματιστηριακά την 6η Ιουλίου.

* Για την ισόποση μείωση και αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της Εμπορική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε. (έτσι η ονομαστική αξία της μετοχής παραμένει ευρώ 5,50) και ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 17.652.196 νέων δωρεάν κοινών ονομαστικών μετοχών της Εμπορική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε., οι οποίες προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών σε αναλογία 2 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές για κάθε 10 παλαιές κοινές ονομαστικές μετοχές. Δικαιούχοι των νέων δωρεάν κοινών ονομαστικών μετοχών θα είναι οι εγγεγραμμένοι στο μετοχολόγιο της εταιρίας κατά τη λήξη της συνεδρίασης του Χ.Α. στις 5 Ιουλίου. Η διαπραγμάτευση των νέων δωρεάν μετοχών θα ξεκινήσει την 13η Ιουλίου.

* Για την αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της ΚΑΡΑΤΖΗ A.E., από 0,87 ευρώ σε 1,03 ευρώ. Η διαπραγμάτευση των μετοχών με τη νέα ονομαστική αξία θα ξεκινήσει στις 6η Ιουλίου 2005.

* Για τη λύση της σύμβασης (παύση) ειδικής διαπραγμάτευσης επί των μετοχών της εισηγμένης εταιρίας Μπαλλής Χημικά ΑΕΒΕ από την εταιρία Ακρόπολις Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ με ημερομηνία 30/6/2005 και την παράταση της σύμβασης με την εταιρία Megatrust Ολυμπιακή Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ.

* Για τη λύση της σύμβασης (παύση) ειδικής διαπραγμάτευσης επί των μετοχών της εισηγμένης εταιρίας Cyclon Ελλάς Ανώνυμη Βιομηχανική Εταιρία Επεξεργασίας Λιπαντικών & Πετρελαιοειδών από την ΒΕΤΑ Χρηματιστηρική Α.Ε.

* Για τη λύση της σύμβασης (παύση) ειδικής διαπραγμάτευσης επί των μετοχών της εισηγμένης στη ΝΕΧΑ εταιρίας Σύμβουλοι Υψηλής Τεχνολογίας Α.Ε.: Συστήματα, Δίκτυα, Τηλεπικοινωνίες Υψηλής Τεχνολογίας Ανώνυμη Εταιρία (HITECH SNT A.E.) από την εταιρία Megatrust Ολυμπιακή Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ.

* Για τη λύση της σύμβασης (παύση) ειδικής διαπραγμάτευσης επί των μετοχών της εισηγμένης εταιρίας Ωμέγα ΑΕΕΧ από την εταιρία Τράπεζα Ωμέγα Α.Ε.

* Για τη συγχώνευση των εταιριών EFG Eurobank Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ και Αττικής Κερδώος Ερμής Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ και ενέκρινε την παραίτηση της Αττικής Κερδώος Ερμής Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ από μέλος του Χ.Α.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v