Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha Bank: Τιμή 27,88 ευρώ από HSBC, overweight

Τη σύσταση ”overweight” και την τιμή-στόχο των 27,88 ευρώ (μέχρι τα τέλη του 2007) επαναδιατυπώνει η HSBC για τη μετοχή της Alpha Bank, ενώ προβλέπει ότι στο β’ τρίμηνο του 2005 τα καθαρά κέρδη του ομίλου θα παρουσιάσουν αύξηση 1,5%.

Alpha Bank: Τιμή 27,88 ευρώ από HSBC, overweight
Τη σύσταση ”overweight” και την τιμή-στόχο των 27,88 ευρώ (μέχρι τα τέλη του 2007) επαναδιατυπώνει η HSBC για τη μετοχή της Alpha Bank σε σχετικό της report με ημερομηνία 25 Αυγούστου, όπου παραθέτει τις προβλέψεις της για τα μεγέθη της Τράπεζας σε επίπεδο β’ τριμήνου.

Η μετοχή της Alpha Bank έκλεισε χθες στα 21,70 ευρώ, ενώ η Τράπεζα θα ανακοινώσει τα οικονομικά της αποτελέσματα στις 31 Αυγούστου.

Σε ό,τι αφορά τα μεγέθη της Alpha Bank, η HSBC προβλέπει ότι σε επίπεδο β’ τριμήνου τα καθαρά κέρδη θα παρουσιάσουν αύξηση 1,5% σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινό διάστημα (και ενίσχυση 18,2% έναντι του πρώτου τριμήνου του έτους), διαμορφούμενα στα 112,5 εκατ. ευρώ.

Εξαιρουμένων των κεφαλαιουχικών κερδών που κατέγραψε πέρυσι η Alpha Bank από την πώληση της Delta Singular (ύψους 38,4 εκατ. ευρώ), των λειτουργικών εξόδων που είχαν σχέση με τους Ολυμπιακούς Αγώνες, τα καθαρά κέρδη του ομίλου της Alpha Bank θα παρουσιάσουν αύξηση 33%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v