Alpha Finance: Οι αλλαγές του model portfolio

Στο 85% διατηρεί τη στάθμιση του χαρτοφυλακίου σε μετοχές η Alpha Finance, ενώ τοποθετείται πιο επιθετικά στη μετοχή της Σαράντης. Παράλληλα, ενισχύει τις θέσεις της σε Notos Com, Folli Follie και Τιτάνα, διασφαλίζοντας τα κέρδη της από τις ΔΕΗ, Όμιλο Αττικής και Autohellas.

Alpha Finance: Οι αλλαγές του model portfolio
Ζημιές της τάξεως του 1,3% σημείωσε το model portfolio της Alpha Finance τον Αύγουστο, ενώ από την αρχή του έτους, η καθαρή απόδοση του ιδανικού χαρτοφυλακίου της επενδυτικής διαμορφώνεται στο 24,2%.

Η Alpha Finance διατηρεί τη στάθμιση του χαρτοφυλακίου σε μετοχές, στο 85% ενώ τοποθετείται πιο επιθετικά στη μετοχή της Σαράντης και ενισχύει τις θέσεις της σε Notos Com, Folli Follie και Τιτάνα, διασφαλίζοντας τα κέρδη της από τις ΔΕΗ, Όμιλο Αττικής και Autohellas.

Πιο συγκεκριμένα η χρηματιστηριακή μειώνει κατά 2% την έκθεσή της στις μετοχές της ΔΕΗ, της Attica Group και κατά 1% στην Autohellas. Παράλληλα αυξάνει σε ποσοστό 50% την στάθμιση της μετοχής του Σαράντη και κατά 1% στις μετοχές: Notos Com, Folli Follie και Τιτάν.

Το ιδανικό χαρτοφυλάκιο της Alpha Finance αποτελείται από τους παρακάτω 13 τίτλους (με βάση τη στάθμιση): ΟΤΕ (20%), Εθνική Τράπεζα (12%), Folli Follie (8%), Notos Com (8,0%), 3E (7%), S&B (6%), Σαράντης (6%), ΔΕΗ (5%), Τιτάν (5,0%), Attica Group (2,0%), Αutohellas (2,0%), Mαίλλης (2,0%) και Ρόκας (2,0%).

Όπως επισημαίνει η Alpha Finance σε σχόλιό της για τον Αύγουστο, τα κύρια χαρακτηριστικά της αγοράς ήταν οι τοποθετήσεις με βάση το momentum αλλά και τα σενάρια για εξαγορές και συγχωνεύσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v