Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αναθεωρήσεις συστάσεων για 10 τίτλους από Εγνατία

Ανοδικές αναθεωρήσεις στις συστάσεις 10 μετοχών περιέχει το εβδομαδιαίο report της Εγνατία Finance, ενώ για την αγορά η χρηματιστηριακή θεωρεί ”λογική” τη ”στάση για ανάσα” και προσθέτει πως δεν υπάρχουν ενδείξεις υπερθέρμανσης.

Αναθεωρήσεις συστάσεων για 10 τίτλους από Εγνατία
Ανοδικές αναθεωρήσεις στις συστάσεις 10 μετοχών περιέχει το εβδομαδιαίο report της Εγνατία Finance.

Τη σύσταση ”συσσώρευση” έναντι της προηγούμενης ”διακράτηση” υιοθετεί η Εγνατία για τις μετοχές των Αγροτική, Τράπεζα Κύπρου, KAE, EXAE. Παράλληλα, για τις Επιχειρήσεις Αττικής, τον Άβακα, και τον ΟΤΕ η σύσταση μεταβλήθηκε από ”συσσώρευση” σε ”αγορά”.

Επίσης, η ίδια χρηματιστηριακή αναβαθμίζει τη σύστασή της σε ”αγορά” από ”διακράτηση” για τον Τιτάνα και την Cardico και σε ”συσσώρευση” από ”μείωση θέσεων” για το Νίκα.

Συνολικά για την αγορά, η χρηματιστηριακή χαρακτηρίζει ”λογική” τη ”στάση για ανάσα” της αγοράς, ενώ επισημαίνει πως δεν εντοπίζονται ενδείξεις υπερθέρμανσης.

Κατά την εκτίμηση της χρηματιστηριακής, η διόρθωση της προηγούμενης εβδομάδας είναι υγιής αντίδραση στην απόδοση της αγοράς από την αρχή του έτους, καθώς οι επενδυτές λογικά αποφάσισσαν να εξαργυρώσουν κάποια από τα πρόσφατα κέρδη. Η χρηματιστηριακή αναμένει ότι το κυνήγι ευκαιριών θα ανακύψει σύντομα.

Ακόμα η Εγνατία αναφέρει πως στην πλειονότητά τους οι μετοχές είναι λογικά αποτιμημένες. Περιέργως, τονίζει η Εγνατία, τα εγχώρια μετοχικά Αμοιβαία κεφάλαια έχουν από την αρχή του έτους εκροές 41 εκατ. ευρώ παρά το θετικό κλίμα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v