Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Καμμένος: Δεν θα γονατίσω να με εκτελέσουν οι συνοδοιπόροι του ολετήρα Κοτζιά

Είμαι σε πόλεμο με τα συμφέροντα ακόμη και "μαφιόζικα", δεν θα πάω από αδέσποτη, έγραψε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, κάνοντας νέα επίθεση στον Ν. Κοτζιά.

Καμμένος: Δεν θα γονατίσω να με εκτελέσουν οι συνοδοιπόροι του ολετήρα Κοτζιά

Συνέχεια στην κόντρα με τον Νίκο Κοτζιά δίνει ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος, απαντώντας σε σχόλιο του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στην χθεσινή του ανάρτηση, γράφει πως "δεν θα γονατίσω να με εκτελέσουν οι συνοδοιπόροι του ολετήρα Κοτζιά".


 Χθες, σε ανάρτησή του στο Twitter, ο επικεφαλής του κόμματος, Πάνος Καμμένος, έγραψε πως "κάνουν τραγικό σφάλμα όσοι νομίζουν ότι θα αποδεχθώ τετελεσμένα για το Εθνικό θέμα", κάνοντας λόγο για "ανένδοτο".

Εξάλλου, ο κ. Καμμένος αποφάσισε την σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Εκτελεστικής Επιτροπής των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος «με απόφαση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου συγκαλείται την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019, στις 10:00, η Κοινοβουλευτική Ομάδα και στις 11:00 η Εκτελεστική Επιτροπή των Ανεξάρτητων Ελλήνων στα γραφεία του Κινήματος στη Βουλή».


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v