Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κατέθεσε για Novartis ο πρώην υπουργός Εργασίας Γ. Κουτρουμάνης

Ο πρώην υπουργός ήταν ανάμεσα στα δέκα πολιτικά πρόσωπα που αρχικά είχε εμπλακεί στην υπόθεση της φαρμακοβιομηχανίας αλλά στη συνέχεια η σχετική δικογραφία μπήκε στο αρχείο.

Κατέθεσε για Novartis ο πρώην υπουργός Εργασίας Γ. Κουτρουμάνης

Με καταθέσεις πολιτικών προσώπων που είχαν μπει στο "στόχαστρο" της έρευνας για την υπόθεση της Novartis συνεχίζεται στον Άρειο Πάγο η έρευνα για τους δικονομικούς χειρισμούς που έγιναν στην υπόθεση της φαρμακοβιομηχανίας και τις καταγγελίες για παρεμβάσεις στο έργο των εισαγγελέων Διαφθοράς από τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Σήμερα, στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Λάμπρο Σοφουλάκη κατάθεσε ως μάρτυρας ο πρώην υπουργός Εργασίας Γεώργιος Κουτρουμάνης, ο οποίος ήταν ανάμεσα στα δέκα πολιτικά πρόσωπα που αρχικά είχε εμπλακεί στην υπόθεση της φαρμακοβιομηχανίας αλλά στη συνέχεια ως προς τον ίδιο, όπως και για άλλα πολιτικά πρόσωπα, η σχετική δικογραφία μπήκε στο αρχείο.

Ο κ. Κουτρουμανης σε δημόσιες τοποθετήσεις του είχε κάνει λόγο για στοχοποίησή του από την προηγούμενη κυβέρνηση και είχε κάνει λόγο για διασυρμό του χωρίς στοιχεία.

Τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με πληροφορίες θα καταθέσουν ως μάρτυρες στον Άρειο Πάγο ο πρώην υπουργός Ανδρέας Λυκουρέτζος και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παν. Πικραμένος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v