Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μητσοτάκης: Πρόκληση η εξυγίανση της ΔΕΗ

«Η μεγάλη πρόκληση είναι να αποδείξουμε ότι μπορούμε να εξυγιάνουμε και να εκσυγχρονίσουμε μια μεγάλη επιχείρηση που απαξίωσε η προηγούμενη κυβέρνηση», τόνισε ο πρωθυπουργός μιλώντας στο υπουργικό του συμβούλιο.

Μητσοτάκης: Πρόκληση η εξυγίανση της ΔΕΗ

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του υπουργικού Συμβουλίου, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κυρ. Μητσοτάκη. Η συνεδρίαση διήρκεσε περισσότερο από τρεις ώρες.

Για το νομοσχέδιο για την ψήφο των Ελλήνων εκτός Επικράτειας, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είπε: «Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη επιτυχία για ένα πρόβλημα δεκαετιών».

Επίσης, ο πρωθυπουργός κάλεσε τους υπουργούς «ισχυρά και επιθετικά», όπως είπε, «να στηρίξουμε αυτή την επιτυχία του πολιτικού συστήματος» και πρόσθεσε: «Να εξηγηθεί στην κοινή γνώμη ότι έπρεπε να βρεθεί στήριξη από 200 βουλευτές και να τονιστεί πως η κοινή γνώμη δεν είναι αντίθετη στις συνθέσεις για να βρεθεί κοινός τόπος σε τόσο σημαντικά ζητήματα». 

Το δεύτερο θέμα, το οποίο συζητήθηκε, αφορά τη ΔΕΗ και ο πρωθυπουργός είπε τα εξής: «Η μεγάλη πρόκληση είναι να αποδείξουμε ότι μπορούμε να εξυγιάνουμε και να εκσυγχρονίσουμε μια μεγάλη επιχείρηση που απαξίωσε η προηγούμενη κυβέρνηση».

Πηγή: ΑΠΕ

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v