Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Καταθέσεις μαρτύρων για τις αναστολές στη Χρυσή Αυγή

Συνεχίζεται η διαδικασία για τη χορήγηση αναστολών στο διευθυντήριο της εγκληματικής οργάνωσης. Από την απόφαση θα εξαρτηθεί και το αν οι καταδικασθέντες θα οδηγηθούν ή όχι στη φυλακή. Δεν καταθέτει αίτημα αναστολής ο Γ. Ρουπακιάς.

Καταθέσεις μαρτύρων για τις αναστολές στη Χρυσή Αυγή

Με καταθέσεις μαρτύρων για τη στήριξη του αιτήματος των καταδικασθέντων για χορήγηση αναστολής στην εκτέλεση της ποινής, η οποία τους επιβλήθηκε, συνεχίζεται αυτή την ώρα η εκδίκαση της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής.

Μετά την ολοκλήρωση των καταθέσεων, τον λόγο θα λάβει η εισαγγελέας της έδρας, η οποία θα εισηγηθεί για το αν θα χορηγηθεί αναστολή και σε ποιους εκ των καταδικασθέντων.

Εν συνεχεία θα αγορεύσουν οι συνήγοροι υπεράσπισης και έπειτα το δικαστήριο θα αποσυρθεί σε διάσκεψη, προκειμένου να αποφασίσει επί του θέματος.

Από την απόφαση που θα λάβει για το ζήτημα αυτό το δικαστήριο, θα εξαρτηθεί και αν οι καταδικασθέντες θα οδηγηθούν ή όχι στη φυλακή μετά τις ποινές που τους επιβλήθηκαν χθες ή θα αφεθούν ελεύθεροι με ή χωρίς όρους, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό.

Δεν καταθέτει αίτημα αναστολής ο Γ. Ρουπακιάς

Πριν από λίγο, ο συνήγορος του Γιώργου Ρουπακιά ανακοίνωσε στο δικαστήριο πως ο εντολέας του δεν θα υποβάλει αίτημα αναστολής, αν και όπως είπε, υπάρχουν περιπτώσεις που οι ισοβίτες έτυχαν χορήγησης ανασταλτικού αποτελέσματος.

Να σημειωθεί πως ο Ρουπακιάς, πέραν των ισοβίων, έχει καταδικασθεί και σε 14 έτη κάθειρξη για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v