Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τσακλόγλου: Προτεραιότητα η εκκαθάριση εισφορών του εργοσήμου

Στο τελικό στάδιο βρίσκεται το λογισμικό σημείωσε ο υφυπουργός Εργασίας. «Δεν ακούσαμε συγκεκριμένη απάντηση όσον αφορά στο χρονοδιάγραμμα», ανέφερε από το ΣΥΡΙΖΑ η Μπέττυ Σκούφα.

Τσακλόγλου: Προτεραιότητα η εκκαθάριση εισφορών του εργοσήμου

«Η εκκαθάριση των εισφορών του εργόσημου είναι προτεραιότητα μας» σημείωσε ο υφυπουργός Εργασίας Πάνος Τσακλόγλου, επισημαίνοντας πως «βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο του λογισμικού που θα μπει σε εφαρμογή».

Παράλληλα τόνισε πως «θέλουμε το εργόσημο να παραμείνει να παραμείνει μια υβριδική μορφή εργασίας, που θα ικανοποιεί συγκεκριμένες ανάγκες». Για να προσθέσει «ναι στην ψηφιοποίηση αλλά δεν θέλουμε το εργόσημο να υποκαταστήσει την πλήρη και σταθερή απασχόληση».

Από το ΣΥΡΙΖΑ η Μπέττυ Σκούφα σημείωσε πως «δεν ακούσαμε συγκεκριμένη απάντηση όσον αφορά στο χρονοδιάγραμμα» και προσέθεσε «μας λέτε δηλαδή ότι εδώ και ένα χρόνο το επιτελικό κράτος του κύριο Μητσοτάκη δεν μπόρεσε να θέσει σε λειτουργία το λογισμικό». Για να υπογραμμίσει «δώστε λύση σε αυτό το τεράστιο πρόβλημα, που αφορά γυναίκες της υπαίθρου»

Σε νέα παρέμβαση του ο υφυπουργός σημείωσε πως «σας είπα ότι θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα» , ενώ αναφέρθηκε σε μια σειρά μέτρων που έχουν μπει σε εφαρμογή όπως για παράδειγμα η ψηφιακή σύνταξη. «Προχωράμε στην ψηφιοποίηση» ανάφερε και άσκησε κριτική στο ΣΥΡΙΖΑ πως τα προηγούμενα χρόνια δεν είχε κάνει τίποτα για αυτά τα θέματα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v