Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αδ. Γεωργιάδης: Θα επικρατήσει το κράτος δικαίου και όχι το καπρίτσιο ενός τρομοκράτη

«Οι εποχές που ο Δημήτρης Κουφοντίνας είχε ευνοϊκή μεταχείριση και άλλαζε του νόμους μαζί με τον κύριο Λάμπρου και την πολιτική σας επιτροπή, σύμφωνα με τις καταγγελίες που έκανε ο πρώην υπουργός κ.Πανούσης έχουν περάσει. Να πάει στο δικαστήριο», ανέφερε ο Αδωνις Γεωργιάδης.

Αδ. Γεωργιάδης: Θα επικρατήσει το κράτος δικαίου και όχι το καπρίτσιο ενός τρομοκράτη

«Οποιος θεωρεί ότι καταπατούνται τα δικαιώματα του θα πάει στη δικαιοσύνη, όπως κάνουν όλοι οι πολίτες» σημείωσε στη Βουλή ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή τις αναφορές στο Δημήτρη Κουφοντίνα. Όπως είπε «θα επικρατήσει το κράτος δικαίου και όχι το καπρίτσιο ενός κακομαθημένου τρομοκράτη»

Είχε προηγηθεί ομιλία του Θεοδωρή Δρίτσα, που ανέλαβε την ευθύνη για την «άτυχη» όπως είπε δήλωση του για την «17 Νοέμβρη». Ακολούθησε η παρέμβαση του Αδ. Γεωργιάδη που είπε προς την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ «οι εποχές που ο Δημήτρης Κουφοντίνας είχε ευνοϊκή μεταχείριση και άλλαζε του νόμους μαζί με τον κύριο Λάμπρου και την πολιτική σας επιτροπή, σύμφωνα με τις καταγγελίες που έκανε ο πρώην υπουργός κ.Πανούσης έχουν περάσει. Να πάει στο δικαστήριο» . Συνέχισε λέγοντας «δεν θελουμε να πεθάνει ο Κουφοντίνας. Άλλο όμως να μην θέλουμε να πεθάνει και άλλο να δεχθούμε ότι θα μας εκβιάζει ο κάθε Κουφοντίνας σήμερα, αύριο ο Μιχαλολιάκος, ο Ρουπακιάς, ο Ξηρός και οποίος άλλος».

Νωρίτερα ο Θ. Δρίτσα είχε επικαλεστεί παλαιότερες αναφορές που επιχειρούσαν να συνδέσουν το ΠΑΣΟΚ με τη «17 Νοέμβρη». Απαντώντας ο Αδ. Γεωργιάδης είπε «ο Πάνος Καμμένος στο βιβλίο του κατονόμαζε ως μέλος της «17 Νοέμβρη» την Τασία Χριστοδουλοπούλου. Δεν αισθανθήκατε επί 4.5 χρόνια την ανάγκη να φύγετε από τον άνθρωπο που εξύβρισε την οικογένεια σας» και προσέθεσε «είναι αργά για δάκρυα κύριε Δρίτσα από την ώρα που συγκυβερνήσαμε με τον Καμμένο».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v