ΜέΡΑ 25: O Μητσοτάκης παρανομεί που δεν απαντά στην ερώτηση Βαρουφάκη

Έντονη αντίδραση για το ότι ο πρωθυπουργός δεν θα απαντήσει την Παρασκευή στη Βουλή στην επίκαιρη ερώτηση του Γ. Βαρουφάκη. «Καλούμε τον κύριο Τσίπρα να μην έρθει αύριο», ανέφερε ο γραμματέας του ΜέΡΑ 25.

ΜέΡΑ 25: O Μητσοτάκης παρανομεί που δεν απαντά στην ερώτηση Βαρουφάκη

Έντονη αντίδραση από το ΜέΡΑ 25 υπάρχει για το ότι ο πρωθυπουργός θα απαντήσει αύριο σε επίκαιρη ερώτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα για τα περιστατικά αστυνομικής βίας αλλά δεν θα απαντήσει σε επίκαιρη ερώτηση του Γ. Βαρουφάκη. Σε ανακοίνωση του κόμματος σημειώνεται πως «ο κ. Μητσοτάκης παρανομεί με τις πλάτες του κ. Τασούλα, απαντώντας αύριο μόνο στην μία επίκαιρη ερώτηση. Ο κ. Τσίπρας θα τον διευκολύνει;» .

Μεταξύ άλλων αναφέρεται στην ανακοίνωση πως «ο Πρωθυπουργός επιλέγει να απαντήσει μόνο σε μια ερώτηση, αυτή του κ. Τσίπρα παραβιάζοντας κατάφωρα τον Κανονισμό της Βουλής και ευτελίζοντας την κοινοβουλευτική διαδικασία, με τις πλάτες κιόλας της πλειοψηφίας της Διάσκεψης των Προέδρων και του ίδιου του Προέδρου της Βουλής κ. Τασούλα».

Μάλιστα στο θέμα αναφέρθηκε από το βήμα της Βουλής ο Γ. Βαρουφάκης, λέγοντας πως αύριο θα υπάρξει αυτή η «οπερέτα» που στόχο έχει «την κάλυψη» του κ. Χρυσοχοΐδη. Προσέθεσε πως «καλούμε τον κ. Τσίπρα να μην έρθει αύριο» και σημείωσε πως την κυβέρνηση την βολεύει η «κοκορομαχία».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v