Βελόπουλος: Αμφισβητεί τα μέτρα για τον κορωνοϊό

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης υιοθετεί μια ρητορική υψηλών τόνων και «κοιτά» προς ένα συγκεκριμένο κοινό, που αντιδρά στα μέτρα της πανδημίας.

Βελόπουλος: Αμφισβητεί τα μέτρα για τον κορωνοϊό

Στη γραμμή της αμφισβήτησης εμμένει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, ασκώντας κριτική στις κινήσεις που έχουν γίνει για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης υιοθετεί μια ρητορική υψηλών τόνων και «κοιτά» προς ένα συγκεκριμένο κοινό, που αντιδρά στα μέτρα της πανδημίας.

Στο πλαίσιο αυτό έκανε αναφορά ακόμα και στην προέλευση της λέξης «μάσκα» και μεταξύ άλλων είπε ότι «η μάσκα είναι για τα μάτια, αυτό που φοράμε είναι φίμωτρο». Συνέχισε λέγοντας «στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς δεν κολλάει, στα σούπερ μάρκετ δεν κολλάει, στις συγκεντρώσεις δεν κολλάει αλλά κολλάει στις εκκλησίες;».

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα μέτρα της κυβέρνησης -όπως η απαγόρευση της κυκλοφορίας από νομό σε νομό- χαρακτηρίζοντας τα «λάθος». Παράλληλα σημείωσε, «δεν σας πιστεύει ο κόσμος με αυτά που κάνετε», ενώ μίλησε και για αντικρουόμενες απόψεις των ειδικών που τελικά δεν επιβεβαιώνονται.

Τέλος, επεκτάθηκε και σε θέματα της οικονομίας, χτυπώντας καμπανάκι για την επόμενη ημέρα. «Το χρέος σπάει τα κοντέρ» είπε μεταξύ άλλων.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v