Γεωργιάδης: Απολύτως αληθές τo έγγραφο για τη βάφτιση

«Αν είχα πλαστογραφήσει το έγγραφο θα έπρεπε να παραιτηθώ από υπουργός αλλά και από βουλευτής και θα έπρεπε να είχα εξαφανιστεί από την πολιτική ζωή του τόπου», τόνισε απαντώντας στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Γεωργιάδης: Απολύτως αληθές τo έγγραφο για τη βάφτιση

Στη βάφτιση που πραγματοποίησε πριν από λίγες ημέρες αναφέρθηκε στη Βουλή ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, απαντώντας στην κριτική του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Αναφερόμενος στο έγγραφο (σημείωση: που δίνει άδεια για τη βάφτιση) τόνισε πως είναι απολύτως αληθές.

Από το βήμα της Βουλής σημείωσε πως «έμεινα έκπληκτος από όσα είπε ο κ. Τσίπρας που το έβαλε στα πόδια. Όταν προσβάλεις κάποιον επί προσωπικού, δεν φεύγεις. Είναι ζήτημα αστικής ευγένειας, που προφανώς δεν την έμαθε. Δεν επιτρέπεται να ακούγονται τέτοιου είδους πράγματα χωρίς αντίλογο». Συνέχισε λέγοντας «πρώτο επιχείρημα του κ. Τσίπρα: το έγγραφο είναι μάλλον πλαστό και αν αποδειχθεί πλαστό πρέπει να παραιτηθώ. Αν είχα πλαστογραφήσει το έγγραφο θα έπρεπε να παραιτηθώ από υπουργός αλλά και από βουλευτής και θα έπρεπε να είχα εξαφανιστεί από την πολιτική ζωή του τόπου . Αν είναι δυνατόν υπουργός να πλαστογραφεί έγγραφα και να το διαφημίζει στο twitter».

Όπως σημείωσε «η άδεια δόθηκε από την Πολιτική Προστασία με mail που έχει ημερομηνία και θα κατατεθεί. Εκτός αν θεωρείτε ότι ο υπουργός Ανάπτυξης μπορεί να πλαστογραφεί και τα δεδομένα της Google».

Επεσήμανε ακόμα πως η βάφτιση ήταν προγραμματισμένη από πριν, δόθηκε νόμιμα άδεια για ειδικούς λόγους και το μυστήριο έγινε με έξι μόνο άτομα. Μάλιστα κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση πως «παρασύρει σε ένα βόθρο» και είπε «τελικά δεν είναι ένας ο Πολάκης, είστε όλοι Πολάκηδες».

Παράλληλα σημείωσε πως ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων (σημείωση: είναι ο πατέρας του παιδιού που βαφτίστηκε) είχε προταθεί για αυτή τη θέση από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v