Σφόδρα πυρά του ΣΥΡΙΖΑ στον Αδ. Γεωργιάδη

Για fake φωτογραφίες κατηγόρησε τον υπουργό Ανάπτυξης ο Γιάννης Ραγκούσης. Για υποκριτική ευαισθησία μίλησε ο Αδ. Γεωργιάδης.

Σφόδρα πυρά του ΣΥΡΙΖΑ στον Αδ. Γεωργιάδη

Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή, καθώς η επένδυση στο Ελληνικό αποτέλεσε αφορμή για μια νέα αντιπαράθεση του Αδ. Γεωργιάδη με τους Π. Πολάκη και Γ. Ραγκούση από το ΣΥΡΙΖΑ. Η ένταση ... χτύπησε κόκκινο στην Ολομέλεια και δεν έλειψαν και οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί.

Η αρχή έγινε όταν ο υπουργός Ανάπτυξης κατέθεσε στα πρακτικά του Κοινοβουλίου φωτογραφία που όπως είπε εμφανίζει τον κ. Αλέξη Τσίπρα το 2014 να κρατά πανό με σύνθημα «Το Ελληνικό Δεν Πωλείται». Οι αναφορές του στην αλλαγή στάση του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις από τον Παύλο Πολάκη, ωστόσο αυτό αποτέλεσε το πρώτο μόνο επεισόδιο της πολιτικής κόντρας. «Κατέθεσες μια ψεύτικη φωτογραφία» είπε στον υπουργό Ανάπτυξης ο Π. Πολάκης και με αφορμή τα κτίρια που ο Αδ. Γεωργιάδης είπε πως γκρεμίστηκαν σημείωσε «πάμε να τα μετρήσουμε. Ντροπή».

Σε παρέμβαση του στην Ολομέλεια ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης σημείωσε πως η φωτογραφία είναι ψεύτικη και εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον υπουργό Ανάπτυξης. «Έχετε καταλάβει τι βρώμικη σελίδα για τη ΝΔ γράψατε σήμερα στο ελληνικό κοινοβούλιο, να έρθετε εδώ ως ένα ξεφτιλισμένο τρολ του διαδικτύου, να καταθέσετε μια ψεύτικη φωτογραφία; Να σας καλέσουμε να γυρίσετε πίσω, για να αναγνωρίσετε ένα λάθος που θα μπορούσατε να είχε κάνει κάποιος ανθρώπινα, παρασυρμένος από συμβούλους που τον πήραν στο λαιμό του, και αντί να έρθετε εδώ να ζητήσετε συγγνώμη και να ανακαλέσετε από τα πρακτικά αυτό που καταθέσατε, συνεχίσατε τις γελοιότητες τις οποίες λέτε;».

Ο Γ. Ραγκούσης προσέθεσε δε πως «κύριε Γεωργιάδη προσέξτε: κατεβαίνετε το ένα σκαλοπάτι κάτω από προηγούμενο. Και σας επαναλαμβάνω ότι το πρόβλημα δεν το έχουμε εμείς, στο τέλος θα σας ανακηρύξουμε ως μέγα χορηγό, το πρόβλημα το έχει το κόμμα σας και αυτοί οι οπαδοί αυτού του κόμματος που βλέπουν έναν υπουργό του Μητσοτάκη να έρχεται εδώ και να διακινεί ψεύτικες fake φωτογραφίες. Αιδώς κ. Γεωργιάδη».

Από την πλευρά του ο Αδ. Γεωργιάδης σημείωσε «ισχυρίζεστε ότι η φωτογραφία είναι ψεύτικη. Εγώ δεν ήμουν «παρών» στις διαδηλώσεις κατά του Ελληνικού. Με βεβαιότητα γνωρίζω ότι αυτά που δείχνει η φωτογραφία τα έλεγε διαρκώς ο κ. Τσίπρας. Η ευαισθησία σας για την φωτογραφία είναι υποκριτική». Μάλιστα επανήλθε με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάνοντας αναφορά σε παλαιότερη εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα « το Ελληνικό δεν πωλείται». Ειδικότερα σημείωσε «και μετά την φασαρία που έγινε στην Βουλή για την “fake” φωτό ας μείνουμε στην ουσία, ο Αλέξης Τσίπρας ξεκίνησε με αυτά και σήμερα υπερψήφισε και το νόμο μας για το «Ελληνικό» τα υπόλοιπα είναι για σόου».

Πάντως η σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση δεν σταμάτησε εδώ. Ο Παύλος Πολάκης έκανε... δώρο μια μπουλντόζα μινιατούρα στον αναπληρωτή υπουργό Ν. Παπαθανάση για να τη δώσει στον Αδ. Γεωργιάδη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v