Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βαρουφάκης: Απέχθεια της κυβέρνησης για οτιδήποτε είναι δημόσιο αγαθό

Ο επικεφαλής του ΜέΡΑ 25 μίλησε για τσουνάμι λουκέτων και ανεργίας και σημείωσε «αποφασίσατε όπως κάθε μνημονιακός πρωθυπουργός να απαιτήσετε από τους πολίτες να σας δοξάσουν για τα βουνά νέου χρέους που κομίζετε».

Βαρουφάκης: Απέχθεια της κυβέρνησης για οτιδήποτε είναι δημόσιο αγαθό

Κριτική στους χειρισμούς της κυβέρνησης όσον αφορά στην αντιμετώπιση της πανδημίας αλλά και «βέλη» στο σχεδιασμό για το Ταμείο Ανάκαμψης εξαπέλυσε ο γραμματέας του ΜέΡΑ 25 Γ. Βαρουφάκης.

Όπως είπε «η απέχθεια της κυβέρνησης για οτιδήποτε είναι δημόσιο αγαθό», οι «δεσμεύσεις σε ολιγάρχες, το «ναι σε όλα» στην τρόικα και η ανικανότητα είχαν ως αποτέλεσμα να χαθεί η μεγάλη ευκαιρία να προστατευτούν οι πολίτες.

Μιλώντας στη Βουλή ο Γ. Βαρουφάκης αναφέρθηκε στην οικονομία, λέγοντας «προχθές κ. Πρωθυπουργέ, δώσατε ένα μεγάλο σόου. Το ευφάνταστο Εθνικό Σχέδιο «Ελλάδα 2.0» το οποίο μάλιστα συγκρίνατε με την Εθνική Παλιγγενεσία. Πάλι καλά που δεν επιλέξατε την Πρωταπριλιά».

Μίλησε για τσουνάμι λουκέτων και ανεργίας και σημείωσε «αποφασίσατε όπως κάθε μνημονιακός πρωθυπουργός να απαιτήσετε από τους πολίτες να σας δοξάσουν για τα βουνά νέου χρέους που κομίζετε».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v