Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΣΥΡΙΖΑ: Ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης από ψηφοφορίες στη Βουλή

Διχάζει το θέμα της επιστολικής ψήφου. Πηγές αναφέρουν πώς ο κ. Τασούλας επικαλέστηκε τεχνικούς λόγους του συστήματος, για την αλλαγή της διαδικασίας. Η Ολγα Γεροβασίλη ζητεί την κλήση την εταιρίας για επίσημη ενημέρωση.

ΣΥΡΙΖΑ: Ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης από ψηφοφορίες στη Βουλή

Την ανάγκη για αλλαγή του τρόπου λειτουργίας του Κοινοβουλίου υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ , με πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης να κάνουν λόγο για υποβάθμιση στο όνομα της πανδημίας. Η Γραμματέας της Κ.Ο. ‘Ολγα Γεροβασίλη στη Διάσκεψη των Προέδρων επανέφερε εμφατικά το θέμα της επιστολικής ψήφου των βουλευτών, κατά τις ονομαστικές ψηφοφορίες.

Όπως ανέφεραν πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο κ. Τασούλας επικαλέστηκε τεχνικούς λόγους του συστήματος, για την αλλαγή της διαδικασίας. Με την ‘Ολγα Γεροβασίλη να ζητεί την κλήση την εταιρίας για επίσημη ενημέρωση, διαφορετικά ο ΣΥΡΙΖΑ θα αποχωρήσει από τις ψηφοφορίες, όπως προειδοποίησε πρόσφατα και ο Αλέξης Τσίπρας.

Παράλληλα η ‘Ολγα Γεροβασίλη ζήτησε να επανέλθει σε πλήρη σύνθεση η λειτουργία της Διάσκεψης, επικαλούμενη την άρση ορισμένων περιορισμών, όπως το άνοιγμα των Λυκείων. Όπως τονίστηκε ενώ το Σώμα της Διάσκεψης αποτελείται από 25 μέλη, την περίοδο της καραντίνας λειτουργεί με έναν εκπρόσωπο από κάθε κόμμα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v