Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κόντρα Γεωργιάδη - Βελόπουλου για τις παλιές αναρτήσεις της Αρ. Πελώνη

«Είναι προς τιμήν της που δεν τα έσβησε. Ξέρω πολλούς που παίρνουν καρέκλα και το πρώτο που κάνουν, είναι να τα σβήνουν. Ούτε εγώ τα έχω σβήσει. Διότι αυτά είναι ιστορικά γεγονότα και την ιστορία δεν μπορείς να την παραγράψεις», τόνισε ο Αδ. Γεωργιάδης, απαντώντας στην κριτική του προέδρου της Ελληνικής Λύσης.

Κόντρα Γεωργιάδη - Βελόπουλου για τις παλιές αναρτήσεις της Αρ. Πελώνη

Μπρα ντε φερ στην Ολομέλεια ανάμεσα στον υπουργό Ανάπτυξης Αδ. Γεωργιάδη και τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κ. Βελόπουλο, με αφορμή παλιότερες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Αρ. Πελώνη. Την αρχή έκανε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, με αναφορά σε tweets που είχε κάνει η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Τον λόγο πήρε στην Ολομέλεια ο κ. Γεωργιάδης λέγοντας: «Η κα Πελώνη τα tweets τα έχει γράψει ως δημοσιογράφος. Και ήταν ασφαλώς δικαίωμα και υποχρέωσή της, ως δημοσιογράφος, να ασκεί κριτική και στη ΝΔ τότε και στα στελέχη της. Αλίμονο αν ήταν δημοσιογράφος και όλα τα tweets ήταν υποστηρικτικά της ΝΔ. Kαι είναι προς τιμήν της που δεν τα έσβησε. Ξέρω πολλούς που παίρνουν καρέκλα και το πρώτο που κάνουν είναι να τα σβήνουν. Ούτε εγώ τα έχω σβήσει. Διότι αυτά είναι ιστορικά γεγονότα και την ιστορία δεν μπορείς να την παραγράψεις. Θα κρίνετε την κα Πελώνη για τη δουλειά που κάνει τώρα». Μάλιστα σημείωσε πως «ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω», ενώ αναφέρθηκε σε παλιότερες αναρτήσεις του κυρίου Βελόπουλου.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης επικαλέστηκε μια σειρά tweets της κας Πελώνη από τα προηγούμενα χρόνια και αναρωτήθηκε πώς ο υπουργός Ανάπτυξης «συγκατοικεί» μαζί της. Παράλληλα έθεσε το ερώτημα «δηλαδή εσείς συμφωνείτε με αυτά που έγραψε;».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v