Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ευρωπαϊκή διάκριση για τον Δήμο Καλλιθέας

«Η βράβευση του Δήμου μας με το Ευρωπαϊκό Σήμα Αριστείας είναι μια μεγάλη ενθάρρυνση για τις προσπάθειες που κάνουμε μαζί με τους εργαζόμενους στο Δήμο Καλλιθέας, για μία καλύτερη και αποτελεσματικότερη διοίκηση», ανέφερε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος.

Ευρωπαϊκή διάκριση για τον Δήμο Καλλιθέας

Τη δεύτερη θέση στον Β' Κύκλο του προγράμματος «Ευρωπαϊκό Σήμα Αριστείας για την Καλή Διακυβέρνηση» (ELoGE), του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΙΤΑ), με αρωγό την ΚΕΔΕ και με την υποστήριξη του Συμβουλίου της Ευρώπης, κατέλαβε ο Δήμος Καλλιθέας.

Στόχος του συγκεκριμένου προγράμματος είναι η ανάδειξη των καλών πρακτικών των ευρωπαϊκών Δήμων, αλλά και του ρόλου που διαδραματίζουν στην καθημερινότητα των πολιτών, σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Ειδικότερα, η ευρωπαϊκή αυτή δράση στοχεύει στην αναγνώριση και πιστοποίηση των δήμων, που επιτυγχάνουν ένα συγκεκριμένο πρότυπο διακυβέρνησης, σύμφωνα με τις 12 Αρχές Καλής Διακυβέρνησης του Συμβουλίου της Ευρώπης. Μάλιστα ο Δήμος Καλλιθέας είχε βραβευθεί και στον Α' Κύκλο του προγράμματος (2017-2018).

«Η βράβευση του Δήμου μας με το Ευρωπαϊκό Σήμα Αριστείας είναι μια μεγάλη ενθάρρυνση για τις προσπάθειες που κάνουμε μαζί με τους εργαζόμενους στο Δήμο Καλλιθέας, για μία καλύτερη και αποτελεσματικότερη διοίκηση και πάνω από όλα για την ταχύτερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτηση των πολιτών», ανέφερε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v